Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 2 frågor | En kopp kaffe

2 frågor

Har fått två frågor som jag tänkte jag skulle besvara i ett inlägg här, finns säkert fler intresserade av viktoperation som kikar in här och undrar samma sak.

———

Hejsan! Jag undrar bara en sak ang. din op. Jag trodde inte man kunde äta så stora portioner efter op. Att man bara kan äta ett par tuggor. Eller finns det olika op, så jag tar fel. Maten ser ialla fall mkt läcker ut!!
Kram Ulrika

Många tror att man inte kan äta så mycket som viktopererad, jag skulle vilja säga att det är en myt. Man kan äta ”normalportioner”, ja kanske inte till en början direkt efter operationen, men ett tag efter.. för mig är det snart ett år sedan jag gjorde operationen och jag tycker mig idag äta just den mängd som jag anser vara normalt, så som jag skulle ha velat äta förr (innan operationen) Dessutom så kan jag äta vad som helst, men väljer jag sådant som är stabbigt för magen som ex pasta, ja då kan jag bara äta en mindre portion än vad jag anser vara normalt.

———-

Måste få komma med en fråga, dina måltider ser alltid goda ut. Men jag kan inte minnas mej att jag sett någon potatis eller ris. Kan du äta det utan problem nu? Hur är det med couscous?

Jag äter både potatis och couscous, men inte så mycket av det. Man anpassar sig en del efter vad familjen äter med. Men potatis, det kan jag säga att jag längtar en massa efter det och då ställer jag mig och fixar till det oftast när jag är själv. När vi använder potatis när hela familjen skall äta så brukar det oftast vara potatismos (sonen är tokig i det)! 

———-

Sedan vill jag säga till alla som skriver här… i 2 dagar nu har jag fått en del kommentarer som det inte finns någon avsändare på. något som får mig att leka dektiktiv, jag undrar ju givetvis… så ni som är inne och skriver, kolla om erat namn och bloggadress finns med i er kommentar när ni skriver. Ja ni som ingen blogg har kan ju omöjligtvis skriva in det

Comments

 1. Heeeeeeeeeeeej snygging 😀 Har ätit en smula å hamande vid datorn hehe. Z blev jätteglad för kläderna 🙂 Hon lär komma ut där sen å handla mera 🙂 De gillade mitt hår 🙂 ska snart färga håret. kanske en ansiktsmask med ;D hoppas du får en mysig kväll me familjen.
  A ville gärna sova hos er sa han. ångrar han sig med att sova sen så kan han ju bara åka hem med mig sen 🙂 Stor megakram och tack för en jättekul dag.

 2. Har fått kommentarer utan adress och nu har jag fått svaret. Kan ju tyvärr inte svara på kommentaren då:(
  Du har just avlivat en myt för mig! Tack!! Kram

 3. Det är visst fler som har fått kommentarer utan avsändare. Mysko. Kram och trevlig helg

 4. Ja, det har varit ett problem att hitta avsändarna…det mesta har rättat till sig nu, men inte alla! Kramiz

 5. Bra idé du kom med häromdagen. Kan ju även blir en självförtroende-boost för oss alla. Ska skriva ner det!

 6. Kommentator funktionen har strulat när man går via bloggkoll så ligger inte avsändare + bloggadress med automatiskt längre. Har fortfarande lite problem med det…

 7. Absolut 🙂 Men timmar tycks inte vilja gå tillräckligt fort.

 8. Känns bra att veta så här inför..

 9. Det har du helt rätt i, grönsaker kan man äta mycket av 🙂 Vi har inte planerat något, ikväll blir det nog bara en lugn ikväll iallafall 🙂 Huvudsaken är att jag får vara med honom, sen kvittar det vad vi gör.

 10. HA! Mitt namn och bloggadress finns uppe nu, behövde inte skriva in det, men jag gick in via mailen och då funkar det, däremot INTE via bloggkollen! Men det har jag mailat om nu så det kanske blir ordning på det också.
  Svar: Nej, det var inte jag, jag kollar alltid att avsändaren finns när jag lämnar en kommentar.

 11. Jadå 🙂
  Jag tycker med det är stora portioner men det ser kanske mer ut på bild 😉

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud