Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 A la blått | En kopp kaffe

A la blått

Minns ni hur jag var i farten med att spraymåla… ?  Och att jag köpte mig nya fåtöljer ? Ja nu kan jag visa upp hur jag hade tänkt mig. Detta är hallen på övervåningen, den befinner sig mellan vårt sovrum och sonens sovrum. Med nya fåtöljer (gråa) och mina spraymålade fotoramar i blått mot den vita väggen blev precis så jag hade tänkt. Fotona är i svart/vitt och det är mina tre älskade barn som har fått pryda upp väggen 🙂 Jag köpte nya kuddar men är inte jättenöjd med dem, så de skall bytas ut. De känns för stora. Mannen föreslog att jag skulle virka kuddar, och självklart så är ju det ett måste för en virkerska som mig.

Torsdagstema – I like

57/365

Något borde komma till på bordet, men jag avvaktar tills jag har hittat just det jag tycker skulle passa in där. Den persiska handknutna mattan som är inköpt på auktion för hemskt många år sedan gjorde sig ok där, då den har just de blåa färgerna i mönstret. I hörnet bakom fåtöljen har jag en hög urna blått och vitt, i den har jag tänkt mig nån slags belysning, men även det kommer till när jag har hittat just det jag vill ha. Med det hela är jag jättenöjd!

Comments

 1. Det blev jättefint 🙂 kram

 2. Härligt! Känns uppiggande och lugnt på samma gång :).

 3. Otroligt bra och trivsamt tycker jag. Du har säker blick för inredning! Kram

 4. Blått ger härliga färgklickar. snyggt
  Ha en fin fredag
  kam Meta

 5. Jättefint! Och så roligt att inreda lite undan för undan.

 6. Bra, mycket bra! Jag tänkte först när jag läste blått… men det vart riktigt bra 😉 Barnen så fint 😛

 7. Så fint det blir, kul att planera och fixa till och få se resultatet!

 8. Jättefint! Duktig du är 🙂

 9. SNyggt!

 10. Förstår att du är nöjd…..det blev jättefint!

 11. Så snyggt!

 12. Verkligen snyggt!

 13. Snyggt och genomtänkt! Vackert med de blå ramarna, och mattan var perfekt också. I like!

 14. Så snyggt det blev! Klokt att ta det steg för steg och vänta till du hittar det som känns som pricken över i:et!
  Ha en bra dag!

 15. ..Godmorgon! Jättesnyggt!! Du är duktig på att fixa till………….Ibland är det svårt att hitta energi. Ha en bra dag kram!

 16. Tänk vad lite färg kan göra och vad uppiggad man blir av lite nytt som man fixat själv! Jag tycker att kuddarna ser ut att vara helt rätt i färg och passar jätte fint till ramarna. Ha en bra dag! /Lotta

 17. Mors,det blir ju skitfint,läckert med svartvita bilder i de blå ramarna..
  Det är gråmulet även här,med lite tur kan solen kika fram senare i dag,hör jag på radion..Haé Kram. 😛

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud