Andra önskar – Jag skapar

Och så var det Fredag igen, snacka om att veckorna går fort. De senaste 2 veckorna har det varit en hel del, och jag har mellan alla ”måsten” försökt att hinna med att få se allt som sker runt om Borås med No Limit, igår var vi ute och kikade igen. Det finns ett antal smågubbar gjorda av Isaac Cordal utsatta runt om i stan, det sägs finnas upp mot 40 stycken, än har vi långt ifrån träffat på alla. Nåväl det ger sig om man skall hinna med att se dem. Då kommer den en presentation av dem här. Däremot har ni fått se en hel del muralmålningar här i bloggen det sista, men idag får jag allt ta och visa mina egna skapelser. Ombyte förnöjer.

Som sagt, jag beställde ju en massa garn skrev jag här för ett tag sedan. Hela 187 nystan och alla dem har jag klämt och känt på flera ggr om, jag kunde vara som Joakim von Anka och bada i mina nystan om jag ändå hade haft ett badkar 😉 Jag fullkomligt älskar dem och färgerna är hur underbara som helst. Medans jag har känt och klämt på dem så har idéerna sprutat ut, det finns så mycket jag skulle vilja göra. Men det finns ännu en massa runt om mig som önskar dessa ugglor i nyckelringar så det fick bli i de nya färgerna och garnerna.

Fredagstema – Människoskapelser

Många frågar mig efter mönstret till dessa.. Dagligen.. och svaret blir.. De är virkade på frihand ur mitt huvud, och där skall det stanna ett tag till. Kanske mönstret kommer ut här i bloggen den dagen jag har tröttnat på att virka dem. Eller så kanske man skulle göra det som ett betalmönster (skulle isåfall bli första gången). De är i vilket fall som helst så söta och i tiden.

Comments

 1. This site certainly has all of the information I needed about
  this subject and didn’t know who to ask.

 2. Supersöta 🙂

 3. Ja de är verkligen söta 🙂

 4. How cute! I used to make things up as I went along, too!

 5. Jätte fina verkligen! Har du någon webb-butik?

  Trevlig kväll!!!

 6. Supersöta!

 7. Dom är så söta att jag blir lite förälskad i dom. Jag röstar för att du gör betalmönster. Dyra såna! Kram

 8. Tack för gratulationen, haft en bra dag än så länge! =)
  Dina ugglor är fina så förstår att de är poppis. =)
  Ha en fin helg!
  Kram Elenor

 9. Dina fina ugglor 🙂 Människoskapande som lockar!

 10. De är dem verkligen, sjuktsöta :D.

 11. Du är då makalöst helt fantastisk !! Vilken skaparglädje och kreativitet 🙂 Din ugglor är helt underbara och färgerna helt rätt !!
  Önskar jag hade bara lite av din förmåga men får nöja mig med vad jag kan. Handarbete har aldrig varit min starka sida. Trevlig helg 😎

 12. Så fina, och man måste inte dela med sig av allt, vissa saker vill man ha för sig själv 🙂

 13. de där var ju söta

 14. Du fantastiska kvinna!! Jag tycker att du är så duktig! Behåll mönstret för dej själv för det är nettanugglor …………..Jag fick tre kärnor ifjol. Det är bara denna som har växt! Kram!

 15. Dom är så söta!!!!!
  Trevlig helg!

 16. Ja men visst är det mysigt att gå på restaurang ibland…Oj nu blev det fler läckra ugglor..
  Jag har nog ett hundratal ugglor i källaren som min fru lämnade efter sig när hon avled 2009..Haé Kram. 😛

 17. 187 nystan…..en himla massa det. Måste räcka till hur många söta ugglor som helst =)….Du har ju patent på dina skapelser, helt rätt att inte lämna ut beskrivningarna, det kan ju vara en framtida affärsidé…….Önskar dej en fin helg.

 18. Så söta de är och vilka vackra färger du använder!
  Ha en bra dag!

 19. Din ugglor blev ju jättefina. Men som van virkerska behöver inte jag heller nån beskrivning. Jag har inte virkat några ugglor än, men det kommer väl.

  Jag har också en hel del garn, men det räcker inte till ett bad i alla fall.

  Sv: Jag kunde nästan slå vad om att du skulle gilla duken. Den är gammal och stel. Jag skulle inte ens våga tvätta den för hand, så skör är den. Ett besök på Tomarps Kungsgård borde stå på attgöralistan om ni kommer neråt Skåne.

  Kram/Gilla

 20. Men vilka söta ugglor du gör!!! 😉

 21. Vad söta dom är, synd man har tummen mitt i handen
  när det gäller handarbete.
  Ha en skön helg 😉
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2014/09/19/10864673-ordlos-lordag/

 22. De är jättesöta! Jag förstår din känsla för garnerna. Själv kan jag ha lust att krama en fin lastbil.=D

 23. Mycket söta!! =)

Speak Your Mind

*