Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Är det möjligtvis.. | En kopp kaffe

Är det möjligtvis..

Så att ni besitter på kunskaper om dessa röda blommor som kommer ifrån ett träd i min trädgård ? Själv googlade jag så gott jag kunde och vad jag kunde ana mig till så är det blommor ifrån ett Hagtornsträd. Kan det stämma tro ? Rätta mig om jag har fel.. Vackra är de oavsett, ser ut som små minirosor i klase. Spännande att få se blomningen, och den är så intensivt härligt röd, jag har tre stycken av dessa träd.

178/365

Vädret idag ser ut att vara ett underbart trädgårdsväder, dvs sol, uppehåll och inte allt för varmt. Och är man då ledig så kan man inte bara förspilla dagen till annat än just till trädgården. Mycket att göra än, men ändå känns det som en slags avkoppling efter den arbetade helgen som nu ligger bakom mig.

Comments

 1. Så vackert, jag googlade också, och nog ser det ut som Rosenhagtorn.
  Kramar♥

 2. Åh så fina, men blommor är jag urusel på :).

 3. Vackert, men jag är tyvärr inte till någon hjälp!
  Ha det bra i värmen!

 4. Jättefina, dessvärre kan jag inte hjälpa dig 🙁

  Ah okej, vi har sådan tur de kommer och hämta vårt trädgårdsavfall 🙂 Vi bor mitt i ett villaområde, så tror inte det haft varit så uppskattat om vi hade börjat elda 🙂

 5. Ingen aning..men väldigt vackra:)

 6. ingen aning om blommor eller väldigt lite iallafall

 7. Jag tror som du hagtornsträd. …………………………Vi får det inkopplat i Juli.. Ha en bra dag Kram!

 8. Mors..Visst måste det väl vara ”Rosenhagtorn” Den blommar ju helt fantastiskt..Haé Kram. 🙂

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud