Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Att bidra med – Ett gott hjärta | En kopp kaffe

Att bidra med – Ett gott hjärta

Tack alla som har beställt virkade ugglor av mig, i stora eller små format. Får även många frågor som jag kan besvara här direkt.

 • Många frågar om jag tar emot beställningar. Ja, det gör jag.. ! Det går att beställa i vilken färg / färger du vill.
 • Många frågar om mönstret. Jag har inget mönster, jag virkar allt på frihand, däremot om ni googlar fram mönster och beskrivningar så hittar ni en hel del. De små har jag funderingar på att lägga in mönster på här i bloggen nån dag, nån gång när andan faller på.
 • Och givetvis frågar många efter… Vad kostar det ? Och ärligt, att sätta pris på sina hantverk är det svåraste man kan göra, skulle man ta betalt som en riktig hantverkare så skulle det bli himla dyrt. Jag tar betalt för materialkostnaden och lägger på en förtjänst på det. Inte för att jag sitter och virkar och tjänar pengar. Det som blir över brukar jag spendera på olika projekt och har alltid gjort genom åren, som ex ”sticka för livet” (som går till bröstcancerfonden) Jag har virkat en hel del till barn i u-landet, frysande och fattiga barn på gator och barnhem. Så min kostnad är 150 kr för en stor uggla, och 50 kr för en liten. Med den lilla ugglan medföljer det en nyckelring. (klicka på länkarna så ser ni dem i bild)

Beställer gör ni lättast genom ett mail: nett@enkoppkaffe.se

Denna gången har jag börjat med att skapa för att skickas vidare till Hjärtekatten. Blev så glad när jag fick se att de inte bara önskar virkad katt till de som har hjärtfel, utan även ”syskondjur” till de syskon till de barn med hjärtfel. Tycker det är en underbar ide, här kan jag inte bara göra nytta utan även få låta fantasin flyta på och skapa unika ting.

Det kommer att skickas några ugglor dit, samt helt nya skapelser, här är ett första test på en fantasiskapelse. Haha, ja nog var det roligt och inte blev det likt nåt, men det är likväl en av de första skapelserna och fler blir det.

Läs mer om Hjärtekatten genom att klicka på bilden här nedan..

Comments

 1. Du har ett hjärta av guld!

 2. Virka är verkligen din grej. Jättefint och till ett mycket gott syfte……

 3. Du gör så fina och bra saker.

 4. Hej nu är jag åter hemma från mina små semesterresor 🙂

 5. Å va gullig å vilken toppenide

 6. Vilken underbar idé. Ja, inte bara en idé utan en sådan som genomfördes. Fantastisk är du, tycker jag, som lägger energi och kärlek att skapa till okända sjuka barn.

 7. Vad fint det blev 🙂 Du är en riktig konstnär i virkning 🙂

  Kram

 8. Kul att du hittat en form för ditt skapande.
  Ska fundera på vem som ska få ugglor, återkommer.
  /Kiki

 9. Vilken toppenidé! Du får göra något du gillar, andra blir glada över dina fina alster och en del går till välgörenhet. Bättre kan det inte bli! Min son har precis dragit igång ett projekt för att samla ihop pengar till hjärnfonden eftersom hans farmor gick bort i stroke. Blir så stolt över honom: http://www.tourofkeb.se/

 10. Nej precis man halkar lätt i foppatofflor… Tack 🙂 Hon är verkligen lockig och det går inte att få styr på håret men det gör inte mig något 🙂
  Du är verkligen duktig på att skapa! Alltid kul att får göra det man älskar och samtidigt bidra till något bra.
  Kram

 11. Vilken härlig fantasi och vad kreativ du är. Så härligt vara så.
  Fortsätt nu skapa som du är så bra på.
  Kramkram

 12. De är ju så fina, ska fundera lite hur jag ska göra men lutar just nu väldigt mycket åt att jag väljer dessa knippor när jag behöver några nya till separata nycklar här hemma 🙂

 13. Vad duktig du är!

 14. Du är duktig på att skapa! så fortsätt vännen! Kram!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud