Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Att bli inspirerad | En kopp kaffe

Att bli inspirerad

Märkligt hur saker och ting faller sig… Med lite planerande och inspirationer från olika håll så gjorde vi ett besök till Ikea i Söndags, inspirationen fortsatte då vi kom hem och fortsätter ännu.. Finns en del som jag vill ha ordnat, jag hatar halvfärdiga projekt som ligger.

Nåväl, mitt i allt ja då går tvättmaskinen sönder (igår) så det var bara ut på nätet och beställa hem en ny.. Men med en ny maskin så tar man inspirationen vidare in till badrummet. Och där emellan så har vi även lite funderingar och ideer om hallen.

Håhåjaja… för jag får ju inte glömma bort att vi har balkonginredningen att tänka på med 😉

Är det någon som inget har att göra, så finns det en del att göra här hemma hos mig, jag bjuder på mat och fika 😉

Det ena leder till det andra..!
Fast det är nog kanske en del av IKEA:s baktanke..
Att bli inspirerad och att vara inspirerad.. 

Helgbilden

Comments

 1. På IKEA kan man inte bli annat än inspirerad. Men det var ett bra tag sedan jag var där.

 2. Visst är det kul där på blå/gula huset. Roligt att bli inspirerad.
  Härligt du bjuder på mat och fika.
  En fin dag till dig. 😉

 3. Alltid lika kul att besöka det blågula varuhuset o få inspirtion o köpa lite nytt 🙂

  Kram

 4. Haha, det tror jag nog. Ikea kan vara jobbigt pga de 😉

 5. ikea är det alltid roligt att åka till 🙂 vi har ett varuhus här i karlstad:)

 6. Vi har så långt till IKEA att det oftast blir ett helgprojekt. Nog tur, jag har så mycket att fixa här hemma redan, jag behöver inte komma på mer projekt! Det tar liksom aldrig slut…

 7. gubbenpåmobilen says:

  Jag har en viss misstanke om vem som kommer få göra jobbet..
  Men du betalar & jag bygger. DET är arbetsfördelning. :*

 8. Jag hjälper gärna till 🙂 om inte annat som kaffe-sällskap hihi kram

 9. IKEA är verkligen en plats där en tanke gärna leder till en annan inspirerad tanke – och alla kostar pengar 😉 Visserligen inte så himla mycket, kanske, men det blir ändå alltid mer än man tänkte 🙂 Och vi gillar det 😉

 10. På IKEA kan man få hur mycket idéer som helst, en del billiga och enkla, men andra är dyra och arbetskrävande. För att inte tala om olika pyssel- och återbruksgrupper på fb, dygnet skulle behöva ha dubbelt så många timmar……

 11. kul med ikea =) inspiration kan gör mkt (och det kan lätt bli dyrt med haha)

  Tack så mycket 🙂

 12. Det där känner jag igen men det är kul när inspirationen rinner till! Har en del egna projekt på gång så någon hjälp härifrån finns inte att få!
  Ha en bra dag!

 13. Jag har att göra här hemme så jag kan inte komma! Får du inte höjdskräck när du tittar ner. Hur ska du möblera i ”holken”? Kram!

 14. Visst är det så. Det ena leder till det andra. Men kul när man är klar..:)

 15. Om du får tag på några frivilliga så skicka dem till mig då de är klar hos dig. Men visst är det typiskt att det ena ger det andra….Fast det är ju lite roligt oxå bara det blir slutfört.
  Kram

 16. det är roligt med olika projekt 🙂 och du, jag har tillräckligt mycket här för att jag ska hinna med att komma och hjölpa dig 🙂
  kramar

 17. Men tänk så härligt när det är klart! =))

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud