Att komplettera varandras kunskaper

Jag erkänner.. Jag har tummen mitt i näven när det gäller bilar, även sådana små ting som att kolla olja, luften på däcken och andra ting. Tur att mannen fixar sådana små ting som kan fixa och dona när man behöver ha något utbytt på bilen, nyare bilar kräver dock verkstadsmekaniker men för lite äldre bilar funkar det att meka själv.. klicka här Man kan undra ibland hur vissa bilar är uppbyggda, vi hade för några år sedan en bil som man var tvungen att ta bort däcket för att kunna byta lampa fram, helt otroligt, man kan tro att många bilar är byggda så bara för att man inte skall utföra arbetet själv utan ta in bilen på verkstad. Däremot besitter jag andra kunskaper så det är tur att man kompletterar varandra 🙂 Alla är vi bra på något!

Just nu befinner jag mig med semester, flytten vankas och det skall flyttstädas och nycklar skall jag lämna ifrån mig den 1 december, därefter skall jag andas ut och befinna mig i nuet, då jag skall känna in och ta emot de intryck som jag inte har hunnit med under den månaden som vi har renoverat. Nätet kanske blir spå sådär för oss ett tag framöver, då vi får fiber inkopplat i mitten av December. men vilken lycka att även kunna få ha avstånd från det mitt upp i allt. Jag får extra tid att hitta harmonin och lugnet omkring mig, där i letandet lär jag finns mig själv, kanske där framför öppna spisen i soffan med virknålen i handen. Nog visst låter det som jag ? Ni ser mig där va ?

Comments

  1. Det bra med kompletterande personer 🙂

    Trevlig Helg

  2. Att kunna komplettera varandra är helt underbart 🙂 Ta bort däcket för att byta glödlampa låter som franskt… Men kan ju vara vilket märke som helst… Men ska sånt folk få bygga bilar? Men jag vill komplettera dagens verkstadsteckniker till data teckniker snart… Jag har skruvat i bilar sedan 15-16 års åldern… Och jag ger snart upp. Men kolla på denna du som hände mig: http://nacka144.se/?p=11138#

  3. Det är mycket med en flytt, jag hoppas verklogen du hinner sitta vid brasan och virka åtminstone någon gång! Jag mekade själv med både moppe och bil en gång i tiden, men njuter av att den bil vi har nu är en sån som inte går meka med själv…

Speak Your Mind

*