Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Att vakna upp | En kopp kaffe

Att vakna upp

Medans kroppen och sinnet vaknar upp med värmen och att våren är på väg så intar sig lusten att ”befria” sig och bege sig ut. Man vaknar upp som en känsla av pånyttfödelse och man inser att världen och omgivningen därute är helt underbar, nog har den väl alltid varit det, det är bara det att lilla jag ser den allt bättre under varmare klimat 😉

Caroli kyrka i Borås..

78/365

Vid vattnet utanför Borås..
I närheten där jag bor..

79/365

Men så vaknar man upp till ett bakslag på Lördag morgon, det snöar därute och gräsmattan tar sig en vit färg, nåja det visste jag och anade att det så kallade ”aprilvädret” skulle komma förr eller senare.. Det gör det varje år! Kroppen har likväl vaknat upp och sinnet mitt överlever nog bakslaget, för jag vet ju… Våren är därute nånstans och jag är redo att ta emot den 🙂

80/365

Comments

 1. Här har det också snöat, fick en chock igår men har ju varit så fint ett bra tag så gör inte så mycket hehe.

 2. Ja lite trist med all snö nu när vi haft vår en tid, men som du skriver, bakslagen kommer ju alltid. Snart är det vår igen!
  Vilka fantastiska bilder du visar i förra inlägget. Stort grattis att du har lyckats gå ner så mycket! Du kan verkligen vara nöjd. Personligheten sitter ju på insidan som du skriver men självförtroendet kan höjas rejält när man känner sig nöjd med sig själv.

 3. De två första bilderna gillade jag, inte den sista. Här snöa det med lite idag, men inte så det lade sig, som tur var 🙂

 4. Fina bilder, vi fick snö igår vi så blev ingen solförmörkelse här :(.

 5. Lite grått och trist stundvis just nu, men man får se framåt. Men när solen kikar fram är det otroligt skönt. Ha en trevlig helg!

 6. Man får väl tänka att aprilvädret är en del av våren 😉 för nog är den på väg alltid!

 7. Vitt och sol som strålade var det i Stockholm i morse. Jag tackar för några vackra vardag är som verkligen väckte livsgnistan. Välkommen våren, jag är redo!

 8. ja det har snöat även här 🙂

 9. Här vaknade jag också till ett vitt snötäcke, men solen skiner och det droppar så där härligt av snön som smälter. Jag tror våren är kvar snön till trots! 🙂
  Ha en fin helg!

 10. En natts sömn gör underverk . Ha en bra dag! Kram!

 11. Mors,,Ja jag rockade socka i går,,solförmörkelsen blev det inte mycket av,alldeles för mulet,gick bara att ana..
  Ja marken var vit i morse när jag kikade ut..men det blir nog inte långvarigt tror jag..Haé Kram. 😛

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud