Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Att få en arbetskamrat | En kopp kaffe

Att få en arbetskamrat

Fredag och det ser ut som att bloggen har rättat till sig och är sitt rätta jag. Själv befinner jag mig stabil och redo för helgjobb men samtidigt inte… Trots lång ledighet så är man inte nöjd, man vill ha mer.  Nu är det även nedräkning inför nya jobbet, räknade ut att det är 19 arbetsnätter kvar att arbeta innan jag börjar nästa jobb.

Har många förhoppningar och en stor längtan till det nya jobbet, ja det vet ni ju säkert redan vid detta laget. Att gå ensam på nätterna har inte varit något större problem, men att få gå 2 på nätterna på det nya jobbet lär bli skönt. Man är då inte ensam ansvarig för allt som händer. Man har en arbetskamrat att ”bolla med”

Igår fick jag hem min vinst från tävlingen hos Jea, den fina fotoramen med stativet. Tack tjejen! Det får mig även in på min tävling ”Pudra dig fin hos nett” som jag har, du har väl sett den och att den går ut idag kl 18, direkt efter.. redan ikväll startar en ny.

Några ord om Facebook… det är konstigt, jag hade motsättningar om den sidan länge innan jag gick med. Idag minns jag knappt varför jag gick med, men minns att det var någon som kontaktade mig som jag inte hade haft kontakt med länge. Så började det i allafall… Idag har jag fått mer insikt om sajten, och mycket fattar jag änu inte på den sidan.

Att den är tidskrävande inser man… men det är bara om man vill givetvis. Mest bra är den till att knyta till sig gamla bekanta som man inte har haft kontakt med på länge, samt vänner och släkt som man har utspritt över hela Sverige.

Så bra eller dåligt…. Har du Facebook ? Och vad tycker du om sidan.. ?

Mannen & sonen har begett sig av.. jag är allena och har det bara gott och skönt på alla sätt och vis….. Det första jag gör efter detta inlägg är att brygga mig en kanna kaffe

Comments

 1. Ja som du vet så har jag FB. 🙂
  Tog ett tag innan jag med gick med där, men tycker det är skoj. Dock alla applikationer kan man ju vara utan. Jag godkänner bara dom jag själv vill ha, dom jag inte vill hha, blockar jag bara.

 2. Jag gillar Facebook men var väldigt emot det innan ;o)

 3. Jag gillar facebook, men ogillar alla applikationer man får stup i kvarten..och att man ser ALLT vad andra skriver och kommenterar det man svarat på..tycker det räcker så väl me att se den man skrivit till! Sen skulle jag vilja kunna söka på stad..det e dåligt med det!

 4. Förstår att det måste vara skönt att få en arbetskamrat. För min del låter det trist att gå där själv på nätterna. Vanesak antar jag. Jag har också facebook, men är där inne otroligt sällan. Känns alldeles för tidskrävande.

 5. Hej, hörde på radion att ett virus sprids på facebook. Kram

 6. Ja jag har Facebook och är väl där emellanåt. I början var det mycket, men nu är jag bara där då och då.

  Vad spännande med det nya jobbet. Hoppas det blir riktigt riktigt bra.
  Kram kram

 7. Grattis!
  Du drunknar helt i priser, ju…
  Ha en bra dag!

 8. så skönt det låter att du ser fram mot ditt nya jobb.. förstår att det kommer att bli annorlunda med arbetskollegor.. SKÖNT…
  Jag hade facebook en stund men insåg att jag inte visste varför jag hade sidan.. gillade den inte alls så jag gick ur igen

  ha det bra

  kramar

 9. vad bra, för det står det vart fel. så då tror man ju inte kommentarerna kommer fram kram biggan

 10. Vad bra att priset kom fram 🙂 Jag är med och tävlar hihi späningen stiger. Facebook har jag men jag förs mit konto pga att de kom en som jag inte vill ha kontakt och nä jag block han så vart hasn vänner konstiga så den får stå fryst ett tag. Men jag hoppas din fredag blir bra. nu ska man åka och jobba stänings pass.

 11. ja jag har, men inte mer en förut. räcker med bloggen. allt tar ju sån tid med datan. skönt går fort till nya jobbet kram biggan

 12. Nä,sant,ibland vill man ha mer!Jag har avreggat mig från Facebook,datorn är en tidstjuv,räcker med bloggen tycker jag.PS.NU ska länken funka!

 13. Jo du…så sant! livet är också kort…mycket kort! Kramiz

 14. Morn, morn! Japp…NU har jag facebook…Helt nytt…Kramiz

 15. Kul med ny arbetsplats 🙂 Jag har facebook men jag har det mest för att ha kontakten med vännerna där hemma och lägger inte särskilt mycket tid på annat där.

 16. godmorgon ja jag skaffade också face boock och måste medge att ja jag har mycket kontakter som jag inte sett på evigheter… och kusiner som man inte träffat sedan jag var liten..ja det är verkligen kul… kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud