Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Bara vanligt vatten | En kopp kaffe

Bara vanligt vatten

Några kaffekoppar har det blivit här idag… Gott då man är frusen som jag!

Tänkte då på hur jag hade svårt för kaffe i början efter operationen och att jag inte dricker lika mycket kaffe som jag gjorde innan operationen. Kan säga att idag dricker jag betydligt mer, men ändå är det inte som innan operationen.

Och det anser jag vara bra.. För det jag riktar in mig mer på idag än innan är att just dricka en massa vatten. Tyckte jag drack det flitigt innan, men tyvärr inte så flitigt som man borde. Man bör dricka 1½ liter vätska om dagen. Fick lära mig för många år sedan att man gör åt 1 liter vätska varje dag bara genom att man andas. Mer gör man ju åt om man rör på sig mycket under dagen.

Kolsyrat vatten utan smak klarar jag inte, det har jag aldrig gjort. Vatten skall vara utan kolsyra enligt mig. Men däremot har det kommit ut en del med svag smak och med svag kolsyra de är faktiskt riktigt goda.

Annars brukar det bli naturligt vatten, nån gång kan det bli vatten med citronskivor i för att få lite variation, brukar då fylla upp en hel kanna med vatten och citronskivor från en ½ citron. Vatten fyller jag på eftersom.. det kan jag ha i 2 dagar, sedan blir det ingen god smak. Gurka i är oxå ett alternativ!

Läs mer text skriven av mig om vatten, Giriga är vi allihopa!

Hur dricker ni erat vatten.. har ni några goa tips ? Kan vara gott med olika alternativ då man känner att man är trött på vanligt naturligt vatten!

Comments

 1. Att blogga hos mig sj säga våga öppna sig som en dagbok alla kan läsa
  Kram

 2. Så väldigt sant, allting du beskriver om bloggandet och självklart får du min hjälp om det någon gång skulle behövas 🙂

 3. Bra skrivet! Förvånas över mina egna känslor ibland. Trodde inte jag skulle bry mig, men det kan ofta dyka upp tankar som- Oj, lilla gumman(vill trösta)- Nej, nu jävlar(upp till kamp!)-Du är bra som du är(bekräftelse).
  Det som berör mycket är unga människors svårigheter. Vissa har ett sånt dåligt utgångsläge och är ”hudlösa” i dagens tuffa klimat.

  Visst är det så, man bryr sig mer än vad man tror när man stegar in i en blogg och speciellt extra mycket om bloggen har något alldeles extra. Brukar tycka att följa bloggar kan nog vara mera intressant än att se en dokusåpa på TV. För detta är mer ”verklighet”
 4. Nää de tror jag inte han gjorde. kram

 5. Ja de har gått jättebra 🙂 Kören var där idag. Sjunger helt sanslöst bra 🙂

  Bloggare jaa.. de är ett gäng konstiga kufar de där 😉 Bra du har sammanfattat det. kram

 6. precis så som du beskriver bloggen är det och empati och vänskap finns det där ute, helt klart
  kramar

 7. Grattis du knep kommentar 100 🙂
  maila mig en bild på lifeofjohanna@gmail.com vad för bild du vill ha i bildlänken 🙂

 8. Ja jag hoppas den kommer strax är trött å vill sova haha 🙂

 9. Jag dricker både kolsyrat vatten med smak och vanligt vatten.
  Men eftersom vi har egen brunn, dock med kontrollerat vatten, så dricker jag hellre kolsyrat vatten med smak.

  /Caroline

 10. Dricker alldeles för lite.. citronvatten är gott.. kolsyra gillar ja inte alls förutom fanta nån gång. kram

 11. Bara vanligt vatten dricker jag,utan tillspetsning.Aldrig saft eller läsk.Inte ens mjölk,ja till kaffet och gröten.

 12. Jätteproblem igår men nu fungerar det igen.

 13. Jag dricker båda delar.. både kranvatten (kallt ska det vara) gärna med citron i. Kolsyrat vatten dricker jag oxså.. alltid då det serveras rött vin. Finns så många goa smaker. Kaffe är ett måste, dricker massor på en dag.
  Vatten ska man dricka men inte i de mängder som det sägs, naturligtvis om man idrottar eller rör på sig mycket, annars så kissar man bara ut det där och då är det inte till nytta.
  Ha de fint och jag beundrar dig Jeanette och för det du gjort.. Kramar.. alltid

 14. Själv älskar jag kolsyrat vatten. Min dotter som bor i Frufällan har inte så gott vatten i rören, så hon har skaffat vattenrenaren Anna. Jag har också en. Jag skrev om den i mina julklappstips:
  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.839815
  Man filtrerar alltså vattnet med ett kolfilter, ska vara bra sägs det. Någon dietist har tipsat min dotter om den. Själv gillar jag den eftersom jag kan spara det kolsyrade vattnet längre utan att det får en bismak om jag använder vattenrenaren först.

 15. kaffe ja kaffe ska jag nog göra nu, har inte haft tid med ett dugg på eftermiddagen, suck, vissa dar hihi kram biggan

 16. Prova lime! Jag kan skära i en lime i en bunke vatten till maten, det är toppengott.

 17. Var den bra då?
  Jag dricker nästan aldrig vatten.

 18. För mig fungerar det bara med kranvatten på flaska om detär gurka eller citron i, annars häller jag upp vatten i en mugg och så dricker jag upp allt på en gång. Att det ska vara så svårt att dricka vanligt vatten 🙂

 19. Jag dricker kolsyrad vatten vanligt vatten samt vatten med citron i.Vatten är livets dryck.kram

 20. jag har alltid vatten brevid mig, utan något i det ska vara vanligt kranvatten, inte massa kolsyra och sånt nä jag har aldrig kokat linser eller så kram biggan

 21. Vatten är gott!!!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud