Blommar för fullt

Första året med trädgård är spännande då man inväntar det som skall blomma, spännande att få se vad som kommer och det som inte kommer. Vår höstsyren blommar nu för fullt, jag funderade länge på vad det skulle bli för färg på blomklasarna, men det visade sig att de blev vita till slut… Till min stora förtjusning! Syren är något som jag aldrig kan få nog av. Kan tänka mig plantera fler i vår stora trädgård.

237 / 365

Det går även på bilden att se att vår gång har minskats, den är nu ersatt med singel och resterande av gången är täckt med jord och där blir en kommande gräsmatta. Så långt är vi klara, men det finns lite småpill därute, och tur är väl det att helgen här innebär ledighet både för mig och mannen, och vädret ser ut att vara på vår sida 🙂

Comments

 1. =) tack mamma.
  Nix det är en gammal bild haha
  puss

 2. Jättefin syrén 🙂

 3. Åh så himlafint :).

 4. Så fin er höstsyren är! Kul att upptäcka vad som finns i trädgården och sedan planera för nästa år. Skulle tro att ni vill gräva lite och plantera nytt!
  Njut av en ledig helg! Skönt att få vila ibland!

 5. Höstsyrener är vackra, men det har aldrig blivit av att skaffa några. Jag satte två små Syrenbuskar för längesen och nu är dom jättestora. Doftar ljuvligt på försommaren.
  Spännande med ny trädgård och vad som växer upp och blommar eller ger frukt och bär.
  Kram och ha det gott♥

 6. Höstsyrén? Okunnig som jag är om trädgård och allt som hör dit blir jag glad av att lära mig att de finns 🙂 DET skulle jag vilja ha 🙂 Lite som en släng av våren, fast på hösten 🙂

 7. Höstsyren var något nytt för mig, eller är inte så insatt i trädgårdsgöra om jag ska erkänna.
  Gillar syrener, men tyckt det är tråkigt att de bara blommar i juni, Men detta låter ju intressant, om dessa doftar lika gott som vanliga 🙂

 8. Första året i ert nya hus är spännande .Med tanke på vad är det för blommor som kommer !……Ja det var fest igen på Häggenäs. Kram!

 9. Mors..Visst är Syrener fina,jag hade en stor en med lila blomställningar när jag hade huset förr..
  Ja buffén har alltid varit bra på tidigare Kronan som nu blivit Pink Ladies,brukar alltid vara många knegare som lunchar där..Haé Kram.

Speak Your Mind

*