Borta bra..

Men hemma bäst, ja det är som det sägs… Har haft det alldeles underbart. Varmt och skönt med mycket bad och sol. Maten slank ner lika lätt liksom ölen.. Men hemmet är ändå något alldeles speciellt. Kroppen och sinnet behöver ibland semester för att inse det fina man har ”här hemma” Hotellet vi bodde på är detsamma hotell som jag / vi har legat på innan. För mig och sonen var det tredje gången. För min dotter och hennes sambo var det 5:e gången. Om vi återvänder igen ? Ja det får tiden utvisa!

203 – 204 – 205 – 206 – 207

208 – 209 – 210 – 211 – 212

Här hemma fortsätter semestern. Till er alla.. jag försökte verkligen så gott jag kunde med att packa ner solen och värmen i väskan, får hoppas att det gör nån skillnad här framöver. Oavsett så är det ändå skönt att ha semester ett tag till, även om den mesta tiden går åt till att fortsätta arbete i trädgården.

Comments

 1. härligt när man hittar ett ställe man gillar 🙂

 2. Underbara bilder! Visst är det knepigt egentligen, man åker bort men när man väl kommer hem igen så uppskattar man hemmet mer än innan 🙂 Positivt är det i alla fall:)

 3. Härliga bilder:D

 4. Hej du..
  Här skiner solen,åskan mullrar,stora svarta moln kommer infarandes,svalorna flyger lågt,börjar stänka lite smått nu…Men annars mår man som en prins..Haé Kram.

 5. Alltid skönt att uppleva äventyr utanför vardagen. Nej, sommaren är inte som det var tänkt. Där jag är regnar det hela tiden, nu i 4 dagar 🙁

  Ha det skönt! Kram

 6. Välkommen hem!
  Visst är det så, borta bra men hemma bäst 🙂

 7. Ja det är som du säger ”borta bra men hemma bäst” 🙂
  Ser ut som ni haft en riktigt härlig semester 🙂

  Ha nu en fin lördag!
  Kram

 8. Välkommen hem!
  Borta bra, men hemma bäst, så sant!

 9. Välkommen hem!! Vi tackar för försöket med solen och i alla fall här idag ser det ut som du lyckats=))

 10. Vilken härlig undervattens bild haha. Om man återvänder så många gånger då måste det vara bra…..Välkomna hem. Kram Anette

 11. Haha, vilken härlig badbild! Är det du månntro?

 12. Vackra bilder! Jag förstår att du har haft en fantastisk semester så långt! Hoppas att det fortsätter så!
  Jag förstår att det är gott att komma hem. Vi har ju två ”hemma” så jag kommer ofta hem! Kramar

 13. Välkommen hem till vår svenska ”Lågsommar”..Hoppas dina batterier blev fulladdade i Turkiet..Haé Kram.

 14. SÅ skönt att komma hem nöjd och belåten 🙂
  Vare sig du lyckades med bedriften att få med dig sol och värme eller inte, så är du välkommen tillbaka till Svedala och bloggosfären 🙂

 15. Det verkar som o du har fått lite sol med dej ,vi har haft sol från och till här… Ja jag hade en härlig kväll!! Kram!

 16. Ser helt underbart ut!!!!

Speak Your Mind

*