Borta bra men hemma bäst

Vi har nu färdats runt 175 mil med bilen, ett antal rastplatser har utnyttjas och avnjutits tillsammans. Många timmar och många intryck längs med vägarna tar man till sig och man önskar bara att man har mer tid att spendera på många av de smultronställen man har stannat upp på. Men väl hemma så kan jag säga.. ”Borta bra men hemma bäst” Helt klart förstår man känslan allt tydligare de ggr man man kommer hem från en resa. Jag uppskattar att få komma iväg lika mycket som jag uppskattar hemmets lugna vrå.

Fototriss – Tillsammans

Comments

 1. Jag håller också med! Man har det bra på hemmaplan 😛

 2. Jag är böjd att hålla med dej….. Men just nu hade jag kunna tänka mig att vara borta några dagar till 😀

 3. Låter lite som mig det där, tycker också att det är lika skönt att komma hem som att åka på semester.

  Kram

 4. Härligt att ni fick lite ljuspunkter och fin natur på er resa trots allt!
  Kram Elenor

 5. Ja det är jätteskönt!
  KUl att resa iväg men som sagt bort bra men hemma bäst:)
  Kram

 6. Vackra bilder och jag förstår dig precis 😀

 7. Visst är det så, borta bra, men hemma bäst.

  Nu sedan ett par-tre år sedan så lever jag mycket i kappsäck. Snacka om att jag uppskattar mitt hem litet extra VARJE gång jag landar hemma igen. Tur att man trivs hemma, faktiskt! Tråkigt vore det annars. 😛 😛

 8. oj vad ni har åkt ,vilken vacker bild på er, välkommen hem igen:)

 9. Kan inte annat än att hålla med 🙂

 10. Det är skönt att åka bort, men lika skönt att komma hem igen. Det är det som är vitsen med att resa bort. Man får se något annat ett tag än det man är van vid…

 11. Visst är det så. Man uppskattar hemmet extra mycket, när man varit borta ett tag.

 12. Skönt att komma iväg en sväng, att få se något annat och byta luft. För att uppskatta hemma så måste man i bland vara borta, så är det ju. Ha en riktigt skön vecka 🙂

 13. Borta bra men hemma bäst 🙂

  Ja vi är kanon nöjda med soffan, skall bli underbart och få hem den 🙂

 14. Håller med dig, det är härligt att åka bort och ännu härligare att komma hem igen!=) Så fint!

 15. Välkommen hem 🙂 kram

 16. Man må et stykke unna for å kunne sette pris på det man har, hjemme. Tror jeg.
  Ha en strålende søndag 🙂

 17. Vacker bild!! Bilderna av er är också fina…..Du nu har solen värmt upp till 21.6 + här!Kram!

Speak Your Mind

*