Då var det dags igen..

Ett erbjudande vi kvinnor får som har en ålder på 40-74 år, och jag antar det varje gång jag får kallelsen. Eftersom åldersgruppen mellan 50 – 60 år är i den största riskzonen så är det ännu viktigare nu att gå på undersökningarna då jag närmar mig den magiska siffran 50. Så idag står det mammografi på min agenda. Något jag hade glömt av fram tills igår kväll, då slog det mig att det var något skulle ske idag. Rotade fram kallelsen och blev påmind att det var just mammografin jag hade glömt av.

Comments

 1. Bra att det finns och viktigt att gå på undersökningar! Kram

 2. Godmorgon!
  Lycka till!!
  Du har så rätt Goda vänner växer inte på träd!
  Ha en bra dag!
  Kram!

 3. Otroligt viktigt! Hoppas det går bra imorgon. Jag kommer vara livrädd varje gång då mor hade bröstcancer 🙁

 4. jag var för lite sen….utan anmärkning 😉

 5. Verkligen viktigt att gå på dessa undersökningar. Förändringar kan komma så fort 🙁

 6. Verkligen viktiga undersökningar det där 🙂

Speak Your Mind

*