Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Dagens foto – 18 av 365 | En kopp kaffe

Dagens foto – 18 av 365

Igår och idag huserar jag härinne på gästtoaletten. Sista målningsarbeten utförs för att sedan färdigställas med en ny toalett och handfat, som ni ser har jag valt grått och vitt som grundfärg och kan därmed byta ut färger därinne med handdukar och inredning, ett tag framöver skall jag köra med en av mina favoritfärger turkost. Gästtoaletten är ganska liten och det är trångt att husera därinne men jag tror mig att det kommer att bli bra när det blir klart.

På bild nedan ser ni en fondvägg bakom toaletten..
Övriga väggar har målats grått..
Hyllhängaren var guldfärgad men den har jag spraymålat vit..
Hyllplanet har bytts ut från en plastskiva till en glasskiva..

Bilder före och efter kommer när gästtoaletten är helt klar, när mitt arbete och mannens med taklister är klart skall rörmokare beställas hem för att sätta toaletten och handfatet på plats 🙂

Comments

 1. Stilfull komponerad vägg/foto!

 2. Kungligt värre 😉

 3. Ser väldigt fint ut 🙂

 4. Ser jättefint ut, härligt fräscht och nytt 😀 .

 5. Så fint det ser ut!

 6. Snyggt snyggt! Och turkost bara älskar jag, så läckert!
  Söta ugglor och vad suveränt med ett eget pysselrum. Jag har alla garner, tyger etc i tvättstugan och även ett skrivbord därinne, men nu när sonen bor hemma ett tag så håller han mest hus där. Och jag har ju mitt kontor så det kan han gott göra 🙂

 7. Ser fint ut!!

 8. Jösses detta kommer bli ursnyggt!
  Du har bra smak 🙂

  Ha en fin kväll!
  Kram ❤️

 9. Suveränt tänkt! Du kan ju ha ny toa varje vecka om du vill. Det är bara att byta färg på dina handdukar! Kram

 10. Spännande! 🙂 När vi gör om badrummet skall vi göra vid gästtoaltten med 🙂 Då blir det med nautrala färger så kan man köra med färgglada handdukar istället.

 11. Jättesnyggt! Visst är det skönt att göra om?

  Önskar dig en skön dag!

  You Rock!!!

 12. Sv: Jag har faktiskt kvar ett par långa reseskildringar från Wienresan. Dels från Kerstin Arthur Nilsson (googla på namnet, så kan du se vad hon har åstadkommit), dels från en av de manliga sångarna. Jag hade inte klarat av allt enbart med hjälp av fotona.

  Kram/Gilla

 13. Tjusigt!

 14. Jag gillar också den turkosa färgen. Men ska jag vara ärlig så gillar jag de flesta färgerna utom brunt.

  När vi flyttade in i vår lägenhet fick vi hela badrummet helrenoverat. Bort med badkaret och upp med kakel på väggar och golv, som går i beige mönster. Vi har inte tröttnat än efter 10 år. Det går ju att byta färger med handdukar och annat, så man inte tröttnar.

  Kram/Gilla

 15. Snyggt! Blått är alltid flott!

 16. snyggt

 17. Mors..Läckert,det blir säkert fint när du/ni är färdiga med den lilla toan..Pysselrummet ser jag är fyllt med en massa pysselmaterial,härligt..
  Jag har inte börjat med gardinerna än,men det lutar åt att det blir panelvarianten,jag tror att det blir finast,då rönnbärstrycket är ganska stort,skulle nu se lite rumphugget ut på en kappa..Haé Kram. 😛

 18. Det ser fräscht ut!………………………………………………SV: Jag kan lova dej att det var gott!! Prova! Kram!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud