Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Dagens foto – 21 av 365 | En kopp kaffe

Dagens foto – 21 av 365

Nästan 20 år sedan sist.. 
Men idag bjöd mamma oss på nostalgimiddag..
Paltbröd, fläsk och vitsås..

Mumma!

Comments

 1. Mat på riktigt 😉 Det där är en favorit för mig 😛 De som inte provad detta har missat mycket!

 2. Stekt fläsk är alltid toppen! Paltbröd har jag aldrig smakat och vit sås beror på smaksättningen…..

 3. Tror inte jag ätit paltbröd, men intressant att läsa om det på din länk.
  Skulle dock gärna vilja smaka det!

 4. Något jag aldrig smakat på. Kanske dags:)

 5. oj det var länge sedan jag åt

 6. Sv: Nog var jag snygg i håret på den tiden när man kunde gå till frissan och bli fin. Nu klipper jag min lugg med makens rakmaskin och klipper hans hår jättekort med den också, Längden på mitt hår klipper jag också själv, men håret har inte heller den kvalitén längre, som den hade förut. Det har blivit färre hår per cm, eller hur jag ska uttrycka det. Gammalt och tunnt.

  Kram/Gilla

 7. Jag har inget minne av att någonsin ätit det, men ändå får jag en smakförnimmelse när jag läser och ser. Kanske så länge sedan att jag inte mins…

 8. Oj så gott, det var länge sen!!

 9. inte någon favorit här! 🙂

  Ja ring och boka klipptid! 🙂

 10. När jag var barn, bjöd min mamma också på paltbröd med fläsk och vit sås. Då tyckte jag att det smakade sådär. Men eftersom jag bor i Skåne, så finns det inget paltbröd att köpa, så ibland tänker jag att det nog inte var så dumt ändå. Det som man inte får drar nog lite ändå.

  Kram/Gilla

 11. Husmanskost av rätta slaget.Kanongott..
  Tackar,ja jag blev riktigt nöjd med gardinerna,paneler på sidorna helsvarta bakom dom med rönnbären och en 40cm kappa imellan.. 😛 Haé Kram.

 12. Det har jag aldrig ätit! …………SV:Det var bra ide av pappan att sätta upp ”lianen” Kram!

 13. Oj va gott!!!! De var länge sen…..

 14. Gammal hederlig husmanskost. 🙂 Det var längesen jag åt.
  Kram och ha en fin kväll♥

 15. Jag har aldrig ätit paltbröd och jag vet inte om jag är särskilt intresserad heller. Tur att smaken är olika! Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud