Dagens foto – 5 av 365

Tacka vet ”vardagen” när alla helgerna är förbi och husmanskosten kommer på bordet. idag skulle jag vilja påstå att husmanskosten är lyxmat i de flesta hemmen. Den är värd sin tid i matlagning, den bör slinkas ner och avnjutas allt oftare för man kan inget annat än säga att det smakar bara mera.

En helg på jobbet är avklarad och jag tillåter mig att sjunka ner i soffan för att bara vara, det finns inga måsten en sådan här dag som denna. Troligtvis kommer virkningen fram och efter det så har jag en fastnande position där i soffan 🙂 Nu är det helg för mig!

Comments

 1. Gud så gott! Jag lagar det alldeles för sällan! Måste bättra mig på husmansfronten!

 2. Husmanskost är det bästa som finns 🙂
  Kram

 3. Hmmmm, en av favvisarna vad gäller husmanskost, ser för läckert ut! 😉 🙂

 4. Husmanskost är kraftigt underskattat=))

 5. o det där såg gott ut, blev pannkaka här 🙂

 6. Helgmaten stör mig inte 😛 Idag köpte jag lutfisk som ska ätas imorgon 😉

 7. Gott! Tänk, vardagen är rätt bra den med 🙂

 8. Ser gott ut det där!
  Ha en riktigt skön helg!! 😉

 9. Vad det ser gott ut!

 10. Önskar dig en trevlig helg 🙂
  Visst är det skönt när vardagen tar vid med lite ”ordning och reda” 😉

Speak Your Mind

*