Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Dagens avslut | En kopp kaffe

Dagens avslut

Jaha… har under kvällen pratat med ytterligare en plastikkirurg, ja nog har de konstiga telefontider alltid… En mycket bra läkare som jag kände förtroende för direkt, men ack han tyckte att en operation av mina armar var för nära på bukoperationen. Och javisst, jag vet.. ! Men jag har bestämt mig, de skall göras i maj senast. Då har det gått 3 månader.

Jag var ju på konsultation förra året ang armarna hos en läkare som jag kände förtroende över, tyckte bara att priset var i värsta laget, och därav har jag kollat in en del plastikkirurger i Linköping som är en aning billigare. Men men….. Kanske man skall ringa den dyra och kolla vad de ställer sig till en operation i maj ?

Jag har ju annars en konsultation bokad och lovad operation i maj, den får stå kvar tills vidare. Men det skadar inte med att kolla upp fler alternativ.

Comments

 1. Vilka sjukhus och vilka doktorer har du kollat upp?
  Jag har planerat att göra först o främst brösten och de ska jag göra just i maj om de blir av? Och sen armarna. Jag har kollat upp Viktoriakliniken och Lidingökliniken. Lidingö gjorde jag min bukplastik som blev kanon. Dr hette Anders Lizz och jag tror han har klinik i Uppsala men är i dyraste laget.

 2. Att han tyckte operationerna var för tätt inpå.. det låter seriöst då =) Handlar inte bara om jobb o pengar för honom..

 3. Kan jag tro dom gjorde 😉
  Vad roligt att du vann!
  Kram

 4. grattis till skivan
  kramar

 5. Ja det är nog bra att kolla fler ställen och priser som sagt för det skiljer ju en hel del har jag sett.Kram och grattis till vinsten.

 6. Nej det är ju så, funkar inte på alla. Människor reagerar olika. Vet en del som det har funka kanon på. Men det är ju som sagt olika. 🙂

 7. Mors,,Grattis till skivvinsten hos Radio88,,Kul att Tomson legat så länge på deras lista..Haé Kram.

 8. Grattis till vinsten!! Nu är jag tillbaka, hoppas nu att mitt internet får fungera! kramiz

 9. grattis till vinsten

 10. Kul o vinna nåt ibland, grattis! 🙂

  Ja det var faktiskt skönt o sova igår. Behövde nog det då, kan man tänka. Med tanke på allt som händer o sker här just nu. Men blir väl bättre nån gång. Fick iaf tid 17-22 igår, så jag ska hämta tvätten nu på morron o så passa på o kolla om det finns nån tid, så man får tvätta handdukar.
  Kram

 11. Grattis till skivan, försöker också rösta varje vecka! =)
  Hoppas det går bra med operationsplanerna!
  Kakan i nedre inlägget såg god ut! =)
  Kramar

 12. ja det är mycket att tänka på, för operationen, japp det går att rösta igen, i morgon, så roligt du vann, kramar biggan

 13. Min mamma är helt sagolik 🙂
  Hur mycket gick du ner den första, andra o tredje månaden? O hur mycket på ett år? 🙂
  Kram

 14. Grattis till skivan !Vad är det för sorts musik,är det kanske dansbandsmusik ?
  Du kan ta en svängom med guben 🙂

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud