Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Dagens vikt 94.8 kg | En kopp kaffe

Dagens vikt 94.8 kg

 

Viktminskning idag: 300 gram 

Sammanlagd viktminskning: 31.5 kg 

Dagens vikt: 94.8 kg

Så lite granna hade det hänt, misstänker att nu kommer det gå en aning saktare än vad det har gjort innan. Väntat! Från att ha varit van vid att vikten rasar.. till att det går saktare kommer kanske bli en aning ovant, man har kanske blivit lite bortskämd. Men trots det så har jag varit inställd på det för att inte hamna i en period av besvikelse.

Dygnet gick fort, ikväll / inatt är det dags igen.. Japp även ledighet från bloggen har jag tagit… Även det kan även det behövas ibland.

Igår kväll hade jag både mina döttrar här hemma på besök och det var så mysigt. Frida fick dessutom min sjal som jag hade virkat och hon blev superglad för den. Hon ville gärna ha den. Idag skall jag köpa mer garn, det skall virkas mera!

Comments

 1. jag ska inhandla garn med nån dag nu, men katten denna vecka är upptagen hela veckan nästan, men vi visste ju detta, så, det var mycket som var tvungen fixas, när vi fått lön, kram biggan

 2. Det kan nog vara så. Regnvädret är deprimerande.

  Wow, sista vikten jag läste du skrev om var när du nästan kommit under 100 och nu är du nere på 94! Superduktigt!

 3. Verkar som det regnar i hela sverige 🙁
  Ja alltid trevligt med besök ju 🙂

 4. Okej 🙂
  Verkar som du hade en bra ledig dag 🙂

 5. Det blev inga bilder igår. Jag somnade *S*. Just nu ligger kamerabatteriet på laddning men bilder kommer idag. LOVAR

  Tänk på att du även kan gå upp lite pga att muskler väger mer än fett 😉

  *kram*

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud