Dags att resa..

Kanske.. Några veckor innan sportlovet befann sig suget på en otrolig hög nivå. Då jag kunde tänka mig att ta en sista minuten resa och bara sticka iväg omgående. Veckan hade även varit perfekt för att kunna ta med sonen. Det är inte alltid så lätt idag att bara begära ledigt ifrån skolan. Men som det såg ut på mitt arbete så fanns det ingen tanke om att ens kunna plocka ut semester, det har varit totalt kaos och personalbrist. Sportlovet är över, men suget finns kvar och jag önskar mig nu bara sol och värme på hög nivå. Men… Det är ju snart lov igen (påsklov).

Senaste resan gick till Turkiet..

Idag vill jag resa vart som utom Turkiet. Inget fel med Turkiet, men jag vill och känner för att se annat och få känna på ett annat lands kultur gällande mat och dryck. Kroatien låter lockande, Italien likaså.. Spanien och en resa till Grekland låter varmt och skönt.. Det finns många lockande resmål och jag slukar åt mig alla billiga resor man kan hitta just nu.

Egentligen så är det bara..
Pass, pengar och biljetten som gör det möjligt!

Comments

 1. Resa är alltid kul, skulle varit skönt med en solsemester 🙂 kram

 2. Ja tänk så härligt det är med resor! Först drömmer och längtar man, sen upplever man och sen har man alla minnen och foton! Jag längtar som bara den efter sol och bad-semester, men nu när vi blev bjudna på bröllop i Kanada så åker vi dit. Och om ett par veckor är det dags för en weekend i Budapest, ska bli skönt.
  Ha det gott!

 3. Jo lycka till i sökandet förstås ?

 4. Här blir det London i april… Jag vart övertalad till slut… Vill inte lämna min borg ?

 5. Åh det vore underbart att få sticka iväg nånstans nu. Men näe, det funkar inte.
  Hoppas våren kommer snart så vi kan få vara ute och njuta åt vädret här hemma.
  Kram Petra

 6. Man ska alltid ha en resa att se fram emot ?

 7. Jag var nyligen i Thailand. Eller rättare sagt, jag kom hem för ca 1 månad sen. Det var helt fantastiskt där. Värme, sol, strand, god mat och gott att dricka. Framför allt så var man leeedig! 😉
  Längtar redan till nästa resa..

  Kram

 8. Resa är livet, så jag förstår dig väl. Lycka till med jakten! Kramar

 9. Lycka till med resjakten!

Speak Your Mind

*