Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Den svenska sommaren.. | En kopp kaffe

Den svenska sommaren..

Vart tog du vägen ? Kyla, regn och blåst kommer över oss de senaste dagarna och det första badet har jag ännu dragit ut på. Iofs har jag inte haft så mycket emot vädret hittills under sommaren, jag har jobbat och jag tycker väl kanske ändå att vi har haft det relativt bra, dagarna då jag har varit ledig har jag spenderat ute i trädgården och för trädgårdsarbete vill man inte ha det för varmt. Kanske en aning för kallt några extra grader hade inte suttit helt fel. Men det har ju enligt mig varit helt okej. Men nu ser det ut som att det vänder och det är för tidigt att få höst redan nu *brr*

186/365

Så jag kan förstå dem som bokar resor till varmare klimat, en del bokar tidigt en del i sista minuten, och just nu sinar resorna till de varma länderna. Själv kan jag bara luta mig bakåt, arbeta ytterligare en vecka till för att sedan veta med säkerhet. Veckan efter sitter jag i värmen och flåsar, inte svensk sommarvärme men likväl värme!

187/365

Comments

 1. ja en resa hade varit trevlig

 2. Utlandsresa på gång? 🙂 Skönt att ha något att se framemot!

 3. Den svenska sommaren, nyckfull kan man verkligen säga. Men den är inte slut än så hoppet finns att värmen kommer tillbaks. Hoppas ni får en skön semester sen i garanterad sol och värme.
  Kramar

 4. Underbart att ha en resa att se fram emot. Då spelar det mindre roll vilket väder Sverige kan erbjuda! Jag tror att vi får en fin höst. Den som lever får se! Kramar

 5. Ja känns som höst redan:( Vilka fina bilder 🙂

 6. Två fina bilder. Ja undrar med vad sommarvärmen tog vägen 🙁

  Ja jag tror med operationen kommer gå bra, men lite nervös är jag allt ändå

 7. Så härligt att ha en vecka i värmen att se fram emot! 🙂 Idag har vi bara 11.5 grader och regn här och det är inte så kul!!

 8. Godmorgon! Värmen kan man vara säker på om man reser till varmare länder Men man kan inte vara säker på säkerheten!!…Ja världen är liten ibland! Ha en bra dag Kram!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud