Det drar sig

Nu drar vi oss mot ett nytt år. Året 2014 har varit snäll mot mig det har hänt en hel del spännande saker och har varit förundrad över hur saker och ting har flutit på länge utan att ha stött på några större problem. För mig blir det inatt den absolut sista natten 2014 på jobbet, det avslutas med en enkelnatt lagom till att komma hem imorgon bitti för lite sömn innan firandet av sista kvällen av året här hemma. Vi får gäster och jag har planerat in en 3-rätters-meny. Funderar dock på att tjuvstarta med efterrätten redan idag för att ta med och bjuda kollegorna på arbetet inatt. Det blir chokladtryffeltårta. Smarrigt värre 🙂 Återkommer med recept om det smakade som jag hoppas på!

Snön ligger kvar och har som tur är blivit några grader varmare så man slipper köldskador 😉 Ett plus i kanten då jag nu alldeles snart skall ut och handla hem nyårsmaten, raketer blir det inget av… Sådant har vi slutat upp med för många många år sedan, finns ingen anledning att börja med det heller. Likaså är det med nyårslöften, även dem har vi slutat upp med, om jag nu nån gång har gett någon nåt år innan. Har då inget minne av det idag 😉

Comments

 1. Härlig bild. Här försvann all snö med det gamla året. Idag är det regn +2 och blåst….. Tror jag ska gå i ide!
  Hoppas du får ett lika bra 2015!

 2. Ha en trevlig afton!
  GOTT NYTT ÅR! BLWYDDYN NEWYDD DDA! önskar Lena från Wales

 3. Hej!
  Hittade in här via FB och jag måste säga att detta var en blogg jag återvänder till, så roligt att se allt du gör.
  Vilken energi du har!
  Gott nytt år!

 4. Här finns det heller inga nyårslöften o absolut inga raketer. Det köper vi inte! Kommer böi en fruktansvärd dag ändå för många hundar o andra djur… Det är synd om dem… Zingos värsta mardröm ”nyår”

  Vi firar tsm med makens bror o sambo med trerätters

  Ha ett riktigt gott nytt år!
  Kram ❤️

 5. Jättevacker vinterbild, och nu hoppas vi att 2015 blir lika bra som det gamla året.
  Gott Nytt År!

 6. En mycket vacker vinterbild! Jag hoppas att ditt nya år 2015 kommer att bli fint för dig och hela din familj! GOTT NYTT ÅR! Stor kram

 7. Hoppas du får en skön natt på jobbet och inte är alltför trött imorgon. God mat och vänner, precis som det ska vara. Vi äter också 3-rätters. Jag o en kompis fixar, vi är hemma hos henne och blir 10 vuxna o 2 barn.
  Nej inga löften eller raketer här heller, hellre lägga pengarna på lite god champagne 🙂 Gott Nytt År!

 8. Till och med vi hade ju en anings snö. Men det ser aldrig lika vackert ut, som det gör i din bild. Snön här är redan borta och gatorna har varit fuktiga idag trots att det har varit ca 5 grader kallt. Oftast blåser det ju småspik här nere också och då känns det kallare ändå.

  Den där tårtan skulle jag gärna tänka mej att smaka på. Så det är ju bra om du skriver receptet, så man kan göra den själv. För jag räknar inte med att få smaka hemma hos dej. 😆

  Jag önskar dej och din familj Ett Riktigt Gott Nytt År.

  Kram/Gilla

  Sv:

 9. Det låter supersmarrigt!
  Gott nytt År!

 10. Hej du..lingonsås minns jag att jag ätit till tjäder för många år sen,vill minnas att det smakade bra.. 🙄
  Nyårslöfte har jag aldrig gett,,smällare var det många år sen jag hade,,det brukar smälla på rätt häftigt i mitt område..Ha nu ett riktigt Gott Nytt År..Kramen. 😛

 11. Vacker vinterbild! Nu önskar jag att årets sista natt på jobbet inte blir för stressig och att du får en glad och trevlig nyårsfest med dina gäster!

 12. Vacker foto! Ingen snö här.. Nästa år blir ett roligt år för er i ert nya hus! ………………………………Fåglarna uppskattar det men inte hundarna ,nu kommer det inget ner på marken! Kram!.

 13. Om vi ändå kunde ha så mycket snö som vi kunde gå ut och leka i 🙂 Hoppas ni får en bra nyår med hos mat och gott sällskap 🙂 Kram

 14. Vacker bild. Hoppas sista jobbenatten för 2014 går bra! 🙂 Vi har fått plus igen, så nu försvinner väl frosten med, någon snö har vi inte fått.

Speak Your Mind

*