Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 En av våra | En kopp kaffe

En av våra

Stenhögar ligger och väntar in till det allra sista arbetet i trädgården, stenarna är tänkt att ligga längs med huskroppen (istället för rabatter) och där mellan stenarna vill jag ha solcellsbelysning Det blir den stilrena stilen som jag/vi är ute efter. Solceller tycker jag skapar en stämningsfull belysning. Och är inte bara en enkel och billig belysningen. Känns även bra att använda sig av solceller, för det är att vara miljömedveten.

En av några stenhögarna som ligger och väntar..

112/365

Marknaden för solcellerna har ökat enormt de senaste åren. Sortimentet ökar det finns en hel uppsjö av olika ljus att välja som finns i stilrena modeller samt dekorationsmodeller, med olika färger på ljuset beroende vad man gillar, själv gillar jag det varma vita ljuset. Jag ser trädgården som ett extra rum (värld) till huset och nätterna är långa. Med trädgårdsbelysning kan jag få den lätta övergången från kvällen in mot nattens timmar för att sedan vakna upp till dagsljuset som laddar upp solcellerna på nytt.

Comments

  1. Det är fint. Såg att Claes Olsson hade stenar som var solcells-belysning i .

  2. Härlig bild! Älskar stenar och annat ”naturmaterial”, skulle vilja ha mer av sånt i både trädgård och hem……..men får inte…..

  3. Åh låter hur fint som helst! Kommer säkert bli superbra 😀 .

  4. Ser att du är stenrik!!!! Kram!

  5. blir snyggt med stenar och lampor 🙂

  6. mycket sten blir det 🙂

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud