En dag utanför stan

Det spricker upp lite varstans därute, men inte bara där. Man känner även den där glödande extra energin som flödar inom en. Man vill ut, man vill hitta på någonting. Känslan drar igång mig och bästa Zittens för idag tar vi oss en tripp från staden.

Vi packar ner fika och kaffe inför resan och beger oss till lilla Kinna. Och vad gör man då i Kinna undrar ni ? Eftersom både hon och jag är galna i garn så är det just sådant vi skall titta, känna på och köpa. Vi kommer att tillåta oss att njuta och fjanta oss över lyckan att känna att det är en av de lyckligaste dagar som vi har varit med om, för med garn och gott sällskap så kan det inte bli bättre än så.

Comments

 1. Låter kul och roligt särskilt om man har vänner med samma intresse 🙂
  Kram

 2. hoppas ni hittade mkt 🙂

 3. En tur till Kinna. Det låter så trevligt. 🙂
  Shoppat efter garn har jag aldrig gjort, men min mor stickade mycket och min sambo en del när hon hade lite tid. Fast nu är det länge sedan sist, det var när barnen var mindre.
  Hoppas att det blev precis så lyckat som du önskade. 🙂

 4. Metropolen Kinna… Där o i Skene har jag största delen. Av min släkt 🙂

  Hoppas ni fick en bra dag 🙂
  Kram

 5. Hoppas du hade en trevlig utflykt igår 🙂

 6. Så vackert med den skira grönskan som bildar ett tak över gången! Låter som en toppendag, härligt att få njuta av sånt man gillar tillsammans med någon man gillar.=)

 7. Kinna ligger väl i käringarundan, va? Hittade du något garn= Ha det så gott i sommarvärmen. Kramar

 8. Låter som en riktigt trevlig utflykt 🙂

 9. Garn, gott sällskap, fina gröna vyer och kanske lite gott fika? Klart det blir en härlig dag!

 10. Kanonbild! Ljuvlig att titta på… Jag hoppas du har en fin tur till Kinna och att du söker mycket att köpa med dig hem… 😉

 11. Underbar bild. Ha en fin dag och hoppas ni hittar mycket..:)

 12. ha en mysig dag 🙂

 13. vilken vacker bild, förstår att en sådan dag är toppen för dig 🙂
  Sv: härligt att balkongerna blir större
  ha en fin lördag du också
  kramar

 14. Ha ha, hur mycket köpte ni?? 😉

 15. Ja jag lovar,jag ska njuta så mycket jag bara kan,,här är det varmt och skönt,nästan i överkant,men det fläktar en aning,men man vänjer sig fort,,Haé Bra i Garnjakten..Kram. 😛

 16. Det är gott att vara med vänner.Jag tror att du kommer hem med en massa garn! ………………………………Vännerna sa att det var god mat ,jag får lita på dom. En bra rätt att göra om man är många,och man kan göra den i förväg och sen bara på med ost och in i ugnen. Kram!

Speak Your Mind

*