Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 En impulsiv dag | En kopp kaffe

En impulsiv dag

Jag gillar att vara impulsiv, att vakna upp på morgonen och inte veta eller ha något inplanerat under dagen. Igår var det en sådan dag… Det jag visste var att jag skulle till vårdcentralen på morgonen för prover inför ett läkarbesök, därefter ner till polisstationen för att hämta sonens pass inför resan till Turkiet. Det var snabbt avklarat…!

Mer för dagen hade jag inte planerat.. Impulsivt tog jag nagelfix och klippning av håret, båda besöken i närliggande salonger hade drop-in-tid för mig med endast 10 minuter till godo mellan mina 2 besöka på att snygga till mig. Nåja, ett försök till det iallafall 😉

När jag kom hem slängde jag i mig en kopp kaffe snabbt för sedan begav sig mannen och jag till Jönköping för att shoppa loss på IKEA 🙂

På hemvägen hann vi med att utforska en del av lilla Ulricehamn en stad med sina knappa 10.000 invånare, en mysig stad vid sjön Åsunden. Vi hade ett alldeles underbart väder för en promenad längs med hamnen, förr att sedan bege oss upp mot folktomma gatorna i stan.

Då klockan var butiks-stängt så låg gatorna nästintill öde. Jag stötte dock på Bleck-knallen med sin cykel och sitt bagage.. Av skulptören Wanja Håkansson.

Som sagt, jag gillar impulsiva dagar…. Speciellt extra mycket då man har semester, och det har ju jag nu…. *njuter extra mycket*

Comments

 1. Det lät som en trevlig dag. Härliga nagalar.

 2. Vilka fina nalgar!

 3. Härlig dag, kul att piffa till sig.
  Kram

 4. Impulsivitet är alltid spännande !:)

 5. Vad snygga naglarna blev:)

 6. mmm vilken perfekt dag du fick, å så fina bilder, impulsiva dagar brukar bli toppen 🙂 kramen

 7. Impulsiva dagar blir ofta dom bästa! NU måste du väl få helservice hemma. Du måste väl vara fin dam nu och vara rädd om dina fina naglar! 🙂 Kram

 8. Vilka snygga naglar, men det skulle jag aldrig fixa att ha.. 😉 Underbara bilder från Ulricehamn,där har jag aldrig varit. Tänk så många ställen i Sverige som man har kvar att utforska,
  Impulsiva dagar blir oftast väldigt bra dagar, speciellt när man har semester…
  Kramar♥

 9. Tjusiga naglar och fina bilder ifrån Ulricehamn. Det är skönt att ta dagen som den kommer när man är ledig och har semester…

 10. Det var väl kul att komma till Småland på semester, Västgöte som du är. Roligt att se andra landsändar än den egna.

  Du kan ju gå på bal med dina naglar. Så festligt fina är de ju.

  Tänk jag har aldrig varit i Ulricehamn. Det är en outforskad del för mig. Det ser ju fint ut enligt dina bilder. Kul gubbe vid cykeln.

  Kram/Gilla

 11. Naglar är gudomliga! 🙂 Härligt med spontanitet och lite lyx. Du gör rätt i att njuta, det hade jag också gjort. Ha en fin dag! Kram
  SV: Ja, en liten stuga är drömmen här också men det kommer väl någon gång 🙂

 12. Naglarna blev snygga!Puckarna var goda ,och lätta att göra.Det måste ha tagit lång tid att vattna ”djungeln” Kram!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud