Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Ett klick till – ESPRIT | En kopp kaffe

Ett klick till – ESPRIT

Att komma till butiken för att få känna och prova föredrar jag inte alltid, ibland kan jagandet av det man vill ha sträcka sig för lång tid av ens egna tid med att springa i en massa butiker. Så därför väljer jag ofta att krypa mig ner i stolen / soffan och klicka mig hem det jag vill ha. Att välja är verkligen frihet. En sida som jag ofta besöker är ESPRIT. Inte bara för att det är ett känt märke utan för att jag gillar deras lediga trendiga stil och att det jag har köpt därifrån är så bekvämt att ha på sig. Har nog aldrig varit missnöjd med deras produkter. Allra helst deras underkläder, de är bara så sköna.

Men nu har jag sett ut ett par höga stövlar i Bikerstil på ESPRIT som jag verkligen vill ha i min ägo och jag tror mig att de kommer att se väldigt bra ut på mina fötter, jag kan dessutom inte just nu i kommande stund tänka mig en annan stövelmodell än de jag har sett ut. När jag nu dessutom behöver ett par stövlar inför den kommande säsongen så var inte beslutet något att fundera över på att klicka hem dem.

<< —– Visst är de helt enkelt snygga ? 

Då jag innan i min ägo har haft stövlar med kort skaft så kände jag att det är dags för en förändring.. Man kan ju inte bara trampa på i gamla begagnade fotspår, tiden är förbi och det är dags att lämna för att ta sig fram med nya kliv (fotspår).

Ett enda klick, och valet känns genast som en befriande tanke..

Comments

 1. Det blev verkligen ett par tjusiga stövlar, Jag skulle nästan behöva ett par sådana också.

  Kram/Gilla

 2. Jag delar din syn på värdet i tiden. Lättare och mer bekvämt med ett klick 🙂 Stövlarna är riktigt snygga, förstår att du föll för dem! Ha en fin tisdag. Kram

 3. God morgon i stugan denna tisdag! kramiz

 4. görsnygga stövlar 🙂
  men just skor/stövlar bara måste jag prova.. Det funkar inte att beställa hem från nätet för mig… Men annars är det ju rätt smart 🙂

  Ha en fin kväll!
  Kram

 5. Toppensnygga stövlar,påminner mycket om mina som jag trivs jättebra i. Och visst är det smidigt att klicka hem från nätet och slippa springa i affärer…
  Kramiz 🙂

 6. Smidigt att handla på nätet, tycker jag med 🙂

  Ja, snälla mamma har ju haft semester en vecka och plockat svamp (det gör hon varje år) och det kom ett helt A4-kuvert fullt med torkad svamp här – bara att tacka och mumsa på!

  kramen

 7. Det är enkelt och smärtfritt att handla på nätet… Kram

 8. Skor är nog de tända jag inte beställer hem 🙂
  snygga stövlar 🙂

 9. Instämmer..det är så skönt att sitta hemma i lugn och ro. Och klicka på det man vill ha..perfekt:)

 10. Snygga.. go for it 😛 kramar

 11. 😉 Hej!
  För det mesta skickat jag efter.Skor o stövlar är mera knepigt.
  Kram,Inger

 12. snygga stövlar 🙂 men hur gör du ifall de inte passar foten? jag har lite sådana där fötter som jag liksom måste prova och prova skodon på innan jag känner att de sitter bra på foten
  kramar

 13. Nästan skrämmande enkelt att shoppa på nätet, klick klick…
  Esprit gillar jag också. Jeans är nog det senaste köpet från dem, sedan så har jag tunikor och jacka ifrån dem också.

  Ha en fin dag!

 14. Hej!
  Snygga stövlar, hoppas de är sköna och passar bra! =)
  Svar: nej inte blivit med stuga, den hade mormor och morfar när vi växte upp.
  Hoppas du har haft en fin helg!
  Kram Elenor

 15. Jag påtade för många år sen,,kom på tanken för någon vecka sen,,har nu gjort 4 st halsdukar,,Kul att ha något i händerna..Haé Kram. 😛

 16. Mors,,Nej jag har inte stickat,,jag har Påtat,,men resultatet ser ut som stickkat..Haé Kram. 😛

 17. God morgon. Mina ben o fötter är inte gjorda för sådana stövlar, men dom är snygga. Får nöja mej med mina kängor. Kram

 18. Godmorgon Nett!Snygga !!! KÖP!!! Bra att börja en ny vecka med ett leende! Morgonkram!

 19. Mors,,Klart du ska köpa dessa stövlar,skitsnygga 😛 Och så bestämd som du är så ingen tvekan Pang På Bara..Haé Kram. 😉

 20. Måste vara underbart att bara kunna köpa något som man tycker är snyggt…Mina fötter är så onda så helst skulle de gå i sandaler året om, fast det går ju inte…Jättesnygga stövlar! Kramiz

 21. snygga

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud