Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Ett sovande dygn | En kopp kaffe

Ett sovande dygn

Totalt däckad kröp jag ner i sängen efter nattjobbet, sömnen varade till runt 16.30.. Och hujeda mig, jag har då aldrig sovit så länge. Vaknar upp och känner mig en aning bakis. Ja det är den känslan och tillståndet man har då man är nattarbetare. Försökte snabbt att vakna till med kaffet, strax därefter grillade mannen till mat. Och tro mig, efter maten hamnade jag in i ett matkoma, dvs med fortfarande trötthet och mat på det så kunde jag inget annat än tänka på sängen. Försökte hålla mig vaken in i det sista, men redan vid 21 fick jag tacka för mig.

199/365

Vaknar upp kl 6 dagen efter… Och inser själv att så här mycket har inte jag sovit på ett dygn om man nu inte skall räkna med de ggr man har varit riktigt sjuk. Mina sovpass brukar normalt sett ligga på max 6 timmar, om jag råka sova 7 timmar nån gång så blir jag extra nöjd. Nu är det Söndag sista dagen på arbetsveckan. Det blir att arbeta inatt. Natten som skulle vara en semesternatt, men det är kris och jag behövs på plats. Men nu är det absolut den allra sista.

Kaffet ute smakar extra gott..
Efter den goda sömnen det sista dygnet..

200/365

Comments

 1. såg gott ut på tallriken

 2. Jag förstår mer än väl att kroppen säger ifrån och försöker ta igen förlorad sömn! Bra att du svarade på dom signalerna. Ha nu en underbar semester! 🙂 KRam

 3. Så länge har nog inte jag sovit någon gång av alla år jag jobbat natt, men önskat att jag skulle kunna. Jag delar ju upp sömnen i två. Försöker alltid sova någon timme innan nattpasset som börjar vid 22, sedan när jag jobbat natten sover jag sällan längre än 12…

 4. Och nu, måndag morgon, är det bara sömnen kvar – sedan börjar semestern?
  Önskar dig en skön start på en fin semester!

 5. Jag slog också slog också sovrekord idag……vaknade strax före fyra! Också med ”bakfylla”!
  Ha en bra sista natt!

 6. Din kropp sa till att den behövde sömn! …………………..Jag har tränat i många år att klippa Kjell! Kram!

 7. Oj vad du sov. Men förmodligen så behövde du det. Man blir lite konstig i huvudet. Ha en bra söndag.
  Kram Petra

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud