Fängslad

Jag behöver inte skaka galler för att få komma ut på bloggen.. 

Hej!

Det var ett tag sedan.. Det har varit glest mellan inläggen.. Jag vet, men jag skäms inte för det.. 😉 Först så hade jag semester.. Och sedan var den helt plötsligt bara slut.. Jag som brukar tycka att 4 veckor semester i streck är lång tid, men i år var den perioden kort och man inser att semester är faktiskt rätt skönt, jag är idag rätt fängslad av hur jag har kunnat få 4 veckor att gå så fort. Första arbetsveckan är nu avklarad. Och jag försöker få kroppen att komma i balans.. Med arbete, sömn och vardagliga rutiner.. Något som jag vet att jag och kroppen mår bra av att vara… ”Fånge under vardagens rutiner”

 

Comments

  1. Det har varit väldigt glest även i min blogg. Har inte haft inspiration och intresse för den, den senaste tiden. Men nu har jag kommit igång, litet i alla fall.

  2. Det är nog alltid lite jobbigt att komma tillbaka efter en ledighet…

  3. Klart att man inte ska ha dåligt samvete över det, bara sunt att inte sitta så mycket vid datorn under sommar och semester, bättre att vara ute och njuta 🙂

  4. Nej, blogga är det sista man orkar i värmen…….Men det blir väl svalare nån gång. Själv ogillar jag rutiner – tänk så olika vi är. Men jag har en känsla av att livet är lättare om man mår bra av rutiner…….

  5. Ja, man vill ju inte sitta vid datorn när det är såhär härligt 🙂 Har inte rört min dator på en vecka.
    Hoppas du haft en bra semester!

  6. Mmm, bra så. Det är ju trots allt vardag större delen av året och semester bara en liten del. Fast jag trivs riktigt bra med att ha semester nu 🙂 Kram

Speak Your Mind

*