Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Fototriss / Manligt | En kopp kaffe

Fototriss / Manligt

I veckans fototriss om temat manligt pågår det en tävling med tanke på Fars dag.. Vinster från coolstuff delas ut till veckans vinnare. Här kommer mitt bidrag..

Vanligt förekommande när det finns en man i närheten av toaletten, locket fälls inte ner och det lämnas över till nästa person som skall gå på toaletten. Men vi får skylla på kvinnan i detta fall som har lärt dessa män att stå upp och kissa. Men ni män som läser detta, ni vet väl att det finns nya rön som säger att det är bra att sitta ner och kissa, med tanke på prostatan och man tömmer sin blåsa allt bättre när man sitter ner.

Igår insjuknade mannen i den värsta sjukdom man kan ha… Förkylning, ja för det finns inget som är värre än det va ? Inte ens en förlossning uppnår känslan av när en man blir sjuk. Här har min man bäddat ner sig i sängen med fjärkontrollen i handen och en chipspåse i sängen till hands. Fingret här är ett tecken på min sarkastiska kommentar om hur sjuk han är. 😉 (det är ganska normalt med sarkastiska kommentarer till varandra i detta hemmet)

En man glupskar i sig det nybakade i hemmet i tron på att det var bara till honom. Själv vet jag med det så jag tillåter honom tro att det bara var bakat till honom och har gömt undan en kaka utan hans räckhåll 😉

Comments

 1. Kul tolkning av trisstemat. 😎

 2. bra och rolig triss 🙂

 3. Ha ha, underbar triss, väldigt manlig. 🙂

 4. Superhärligt triss, så mitt i prick:)

 5. Ett gott skratt – mitt i prick.
  Och när temat är manligt – så kan det inte bli manligare.

 6. Jo, men det är ju så här som du beskriver i ord och bild 🙂 Att din man tillät att du publicerade bilden.. hade inte min gjort, men så klart ansiktet är ganska så dolt 😉 Härligt o kul trissat 🙂

 7. Klockrent!

 8. Ha, ha, ha… Tänk om du inte hade denne underbara man:-)? Är det inte lite stereotyp syn på mannen som du redovisar här? Kul tolkning:-)

 9. Det där med förkylningen har jag aldrig förstått? Varför blir män helt inkompetenta så fort de känner sig lite rosiga om kinderna? NU DÖR JAG NOG SNART! CHIPS OCH TV ÄR ENDA BOTEMEDLET!
  Ha det bra

 10. Hahaha, den här trissen var kanonbra.:-P

  Japp, annorlunda med draghjälp
  från mannen här hemma 🙂
 11. hahaha härligt manligt alla bilderna

 12. Vilken rolig träffande triss!

 13. Mitt i prick- triss !!!

  kram 😛

 14. Ja, det var en rolig och träffande triss!

 15. Härlig triss med lite klös i! Den gillar jag! Jag vill bara korrigera dig på en punkt. Det är bara tjejer som kissar. En riktig karl pissar!

 16. Just det! Det att inte göra rent efter sej är ett litet trätoämne.

  Kram/Gilla

 17. Hahaha! Min och din toa är rätt lika 🙂
  Lever han? Bra då kan du önska honom en god bättring.
  Bra trissat 🙂

 18. Kul tolkning till temat. Hoppas mannen är bättre nu.Ha de gott. Anita

 19. Kan knappast bli mer manligt eller? hahaha
  Tack för ett gott skratt

 20. Ha ha, dom var ju underbara, speciellt dom två första. Hälsa och tacka för att han ställde upp.

 21. Första bilden, ja, det syns alltid när mannen varit på toa. Andra bilden, där har du också rätt, när men blir sjuka så blir det med råge 🙂 Iallafall ur deras perspektiv. Sista bilden, tror din man lider av sockerbrist 😉 Bra trissat som vanligt. Önskar dig en skön söndag från ett regnigt Malta.

 22. Ja män vet att vara riktigt sjuka när de är sjuka ha ha 🙂

 23. Hahaha vilka härliga bilder i denna triss………

 24. Herlig triss 🙂

 25. hahahaha bra trissat…manlig är det att inte fälla ner locket…absolut…har med det i min triss med 🙂 plus lite andra tankar.

  Vägen till mannens hjärta går ju genom magen sägs det…
  😉

 26. Hehe 🙂

 27. hahahaahahahahaha =) man kanske själv ska ta lite bilder när mannen ligger i sängen och står och pissar =) bara att han får stop i ”röret” om jag står och ska ta kort när han kissar haha =).
  Hoppas du får en bra dag gullet =)

 28. jo det där är manligt 🙂 verkligen
  kramar

 29. När gubbarna blir förkyld tror dom nästan att dom håller på att dö???
  Men själv ska vi pyssla med allt vad hushållsarbete innebär!!!
  Stackars oss *Ler*
  Kramen vännen♥

 30. Jag har dresserat min Gubbe att fälla ner ringen. Locket bryr jag mej inte om. Nog är det konstigt att en karl blir SÅ SJUK av nästan ingenting. Hos oss är det Gubben som bakar, så jag har svårt att förbjuda honom att ta tillochmed den sista biten.

  SV: Jag gjorde det där på skämt, för det måste väl vara foton, som gäller.

  Kram/Gilla

 31. Det var nog banne mig mitt i prick. Glömmer aldrig reklamfilmer för Panodil/svart vinbär som skulle lösas upp i varmt vatten. ”Ni kvinnor förstår inte hur sjuk en man är som blir förkyld”. Kommer inte ihåg skådisen. Kul trissat!

 32. Hahaha, han ”fångar dagen” fullt ut :mrgreen:
  Såååå rolig bild!! 😆
  kram kram

 33. Hihi, mitt i prick. Fast hemma får jag skäll för att jag inte fäller ner locket – hans lösgom kan ju ramla ner från skåpet ovanför … sjukdom – ack ja … kakorna – att dom inte kan räkna ut var vi gömt dem…

 34. Godmoron !
  Det där har jag hört många ggr när vi blir lite förkylda är det helvete 😡
  Rolga 6 fina triss hitta på 🙄
  Kram

 35. Mitt i prick som vanligt!! Svar:Jag sov inte heller längre ,men jag åt frukost extra länge.Kram!

 36. 🙂 Roligt triss

 37. kom på en annan grej apropå tredje bilden
  när mina söner var små och jag hade bakat så försvann till och med de frysta kakorna ur burkarna där i frysen….det rådde jag bot på genom att skriva fisk på de burkarna
  😉
  de fick vara orörda ett bra tag!

 38. haha män och förkylningar 🙂

  ja jag blev nöjd med min outfit. och min kompis pappa tyckte jag klätt mig helt rätt =)

 39. Jamen jistarns det där med att när en man är sjuk så håller han på att döööö är verkligen sant. Det stämmer in precis på varenda karl i min närhet…undrar om det är vi kvinnor/mödrar/fruar/osv….som är ”roten” till detta beteende eller om det finns ”i generna” från grott-tiden att de ska genast lägga sig ned och ta hand om sig själva så att de blir friska och kan gå ut på jakt och försörja familjen/anhöriga ….?? Det blir ett bra forskningsprojekt detta!

  Jag ler över min kaffekopp till dina bilder – tycker att mannen gjorde det bra som låg kvar ..javisst han var ju såååååååååå dålig så kan kunde inte ”skutta upp” ur sängen
  ;-))

 40. haha eller hur, män och en förkylning.. dom dör ju 😛

 41. Hej du,,men vadå,,nu tog du väl i…………… 🙄
  Tack,, den sista bilden har jag lekt lite med,,tonat in lite rött på himlen..Haé Kram. 🙂

 42. Jätteroligt triss 🙂 Bra gjort!

 43. Haha ja det ääär ju så synd om karlar som är sjuka
  (och inte orkar de ta hand om barnen då heller fast man som kvinna gör det trots sjukdom….. (jaja jag generaliserar 🙂

 44. Hrmpf…
  😯

 45. God morgon. Bra bilder o text. Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud