Fototriss – Negativt utrymme

Det gäller att ha kameran till hands lättvindigt när fototillfällen ges, även då oinbjudna gäster dyker upp här hemma så hoppas jag att de stannar kvar tills jag är färdig med fotograferingen, därefter får de gärna bege sig iväg för att besöka någon annan 😉 Jag erkänner, jag gillar inte småkryp.. Jag har ingen fobi men tycker inte om att ha dem omkring mig, då blir det inte bara negativt utrymme i bilderna utan även i atmosfären här hemma.

Fototriss – Negativt utrymme

Comments

 1. Fina bilder =)

 2. Fina varianter på veckans trisstema. 😎

 3. Härliga bilder!!!! FAst jag gillar inte heller kryp…..

 4. vilka fina bilder 🙂
  kramar

 5. Nä jag gillar inte heller småkryp men de gör sig ju väldigt bra på bild i alla fall. Snygga silhuetter här!

 6. fina bilder

 7. Fina bilder men jag håller med dig, negativt utrymme tar de, för inte heller jag vill kampera med dessa! Kramiz

 8. Silhuetter med negativ utrymme och negativa känslor 😉 Välfångat!

 9. Ha, ha, håller med dig fullständigt! OK kan vara spännande en lite stund, men sen bara bort, bort, bort. Vet du om dess små kryp skulle vara i människostorlek, fy för fanken. Värstingen som inte är till någons glädje är ju den f—-b fästingen. Kul inlägg Nett!

 10. Läckra bilder, men jag håller med om att kryp i hemmet ger negativ stämning hos mig…

 11. Verkligen fint med silhuetter mot den blå himlen! GILLAS! 🙂 KRam

 12. Fina bilder du tar som vanligt 🙂 nää usch med insekter.. Hoppas du har en fin födelsedag fina du. kramar <3

 13. Fint fotat, som siluetter!
  AX

 14. Jättefint trissat!

 15. Insekter är inget för mig heller…. Men trots det så blev bilderna vackra 🙂

  Svar: Ja det är för väl att jag fick bukt med mina problem. & svullna fötter & att man svullnar & vattendrivande är perfekt. Använder det vid behov… MEN vid myxödem så är det inte att man samlat på sig vatten så således hjälper det inte alls med vattendrivande….

  Ha en fin söndag!
  Kram

 16. Insekter blir så häftiga på foton! Annars är jag rädd för dem 🙂

  Det var en perfekt dag. Jag gillar också verklighetsbaserade filmer. Vi såg Ice man för ett tag sen, den var läskig och bra. Kanske något i sonens smak. Man ska vara över 15 för att se den!

  Hoppas att du har en fin söndag <3 Jennie

 17. Fjärilar tycker jag om Deras färger och hur de rör sig! Viktigt att stödja bra ungdomar!! Kram!

 18. Hej!Instämmer.Gillar inte småkrypen och inte vil jag ta kort på dom! 😉

 19. Snyggt trissat! Ser hellre småkrypen på bild än ”live”!

 20. Ja man gör ju det. Har ju flera såna kort redan, men inte vetat om det 🙂
  Fin triss du tagit 🙂

 21. Snyggt fångat i alla fall. Fjärilen fick lite flygplan över sig.

 22. Fina bilder trots att du inte gillar insekterna 🙂 😐

Speak Your Mind

*