Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Framtida bilköp | En kopp kaffe

Framtida bilköp

Efter att jag var trött på gamla bilar som alltid krånglade bestämde jag mig för några år sedan att köpa en ny bil, sagt och gjort och det var det bästa beslutet. Efter det har det blivit ett antal, och känslan med en helt spillrans ny bil är mäktigt, tanken av doften av nytt och fräscht får mig att drömma vidare om framtida bilköp.

Allt klär en skönhet sägs det, men det skadar ju inte om skönheten är något alldeles extra. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att befinna mig bakom ratten på någon av dessa. Jag gillar formen på dem och jag anser att priset är väldigt lågt med tanke på vad man får.

Honda Jazz Hybrid

Honda Insight

En bil är ett transport medel för mig, det skall rulla och fungera. Jag brukar inte ha så stora krav på en bil. Två huvudkriterier jag har för en bil är att den ska vara miljövänlig och ekonomisk. Därefter går jag på känslan, bilen skall tilltala mig och det känner man ganska omgående om det finns en alldeles speciell dragningskraft.

Vad tror ni..
Skulle jag passa bakom någon av de skönheterna ?

Comments

 1. Snygga 🙂

 2. Klart att du skulle passa i någon av dessa bilar.

 3. ja nya bilar är alltid roligt man får bara tänka sig för när det gäller andrahands värde också

 4. snygga allihopa! du får berätta vad de blir 🙂

 5. I hybriden skulle man i alla fall åka billigt. Men dom kostar nog i inköp. Den röda skulle nog bli mitt val.

 6. Jag gillar Insighten bäst. Den ser lite sportigare ut. Jag skulle vilja ha en bil med runda framlyktor så att jag kan köpa ögonfransar till lyktorna. Men där kanske gränsen går hur man väljer bil…
  kramar =)

 7. En sak är iallafall säker, jag gillar färgerna på bilarna, den grön och röda va ju fina. Själv har vi en kombi och det är toppen på sommarens bilresor, man slipper se ut som en turist med fullpackat upp till tak, bara dra över skyddet i bakluckan. Men en mindre bil är ju många gånger smidigare i stadstrafiken med parkering. Men det är väll inte dags att köpa en ny bil för dig du köpte ju en lite för inte så länge sen. Men drömma kan man ju. 😉

  Får se hur det blir, är mest bara kikande och drömmar. Vår bil blir nu 3 år, tiden går fort. Mne den fungerar klockrent så egentligen behövs det inte bytas ännu. det är ju dessutom garanti på den i 7 år.
 8. Den sista var ju läcker..

  Jag hade nog egenligen bara ett stort krav när jag köpte bil. Den ska vara bensinsnål.. Och det har jag verkligen fått nu. Drar ungefär en halvliter milen..

  Kramisar

 9. Den gröna helt klart! 🙂

 10. Jag har inte själv körkort men kan tänka mig det är skönare att köra en ny bil och slippa oroa sig att den ska gå sönder hela tiden. Klart du passar bakom ratten på nån av dom 🙂 Kram

 11. Ja, den röda isåfall. Själv köpte jag ny bil 2010, en Volvo C30, sportkupé med en massa trevliga hästar under huven och halvkombi där jag får in mitt ”mässbord” på 140 cm. Inte illa. Bilen går f.ö. som ett spjut.

  • en sån liten pärla har jag med men funderar nu på att byta upp mig till nya v40 istället för nu slutar c30 att tillverkas så snart dalar den

 12. Det är mysigt med nya bilar – dom är så himla dyra, tyvärr 🙁 Kram

 13. Tycker att båda två var fina bilar! Jag gillar ju färger så de två översta tilltalar mig mest. Tror du hade kunnat trivas i dm båda!
  Kramar

 14. Den sista var riktigt fin! De andra var väldigt charmiga också, så svårt val. Men bra krav du har, dem är viktiga!
  sv: Åh, tusen tack finaste Nett! Det värmer så. ♥

 15. vi har också gjort så nu ganska länge, nya bilar och känslan är som du beskriver den 🙂 den röda röstar jag på 🙂
  kramar

 16. Den röda röstar jag på 🙂
  Kramen på dig♥

 17. Vi köpte en ny bil för 10år sedan. Nu är den inte ny längre men går som på räls. Kram

 18. God morgon. Läste nyss Ingelas inlägg, o nu ditt. Ser ut att vara samma bil, men inte riktigt. Kram

 19. Nä, inte hade man tackat nej till någon av dem! 🙂

 20. Hade jag haft möjlighet hade jag också köpt mig en ny bil. Senaste tiden har våra bilar alltid krånglat, så tänk att slippa alla bekymmer (förhoppningsvis strular ju inte en ny bil även om risken finns). Jag gillar nog de översta bäst där:)

 21. Under flera år som teamledare för Tupperware hade jag tjänstebil, och den blev ”gammal” vid 4 000mil/3 år, vilket gjorde att man bara åkte och kvitterade ut en ny…visst är det en speciell känsla med sprillans nytt!!!
  kram

 22. Vi har haft bilar som man i tid och otid har fått knuffat igång.Så… därför när jag ärvde så blev det en NY bil… Klart att du skulle passa bakom dessa skönheter!Veiken brydde sig inte om att håret var okammat och att jag inte hade pudrat näsan. Vi hade en trevlig stund tillsammans.. Kram!

 23. Oj vad jag hajade till först när jag såg bilden Har själv haft de tankarna och var idag och tittade på en sprillans ny Kia Rio, trodde först att det var en sån som du oxå funderat på =). Får se om jag slår till någon dag nu… 😯 :mrgreen: 😯

 24. Gillade den gröna ”Jazz” bilen 🙂
  Det skulle passa dig.

  Kram

 25. visst skulle du absolut passa bakom ratten på någon av dem. Själv har jag en Golf 95 å än så länge funkar den.Den har krånglat nångång då det är svinkallt men annars går den bra får väl se vad besiktningen säger i Juni:)

 26. Hej du,,ja det smakade mycket bra…
  Den Limegröna Jazzen tror jag passar dig perfekt.. 😆 Haé Kram. 😛

 27. Jag tycker den sista bilen är jättefin, men lite annan färg. Blå är jag svag för. 🙂 Lycka till med bilköpet. 😛

  Jag älskar verkligen den gröna, en blå skulle jag gilla med. Det är färger som sticker ut lite extra.
 28. För min del tror jag på den röda eller gröna för dig, lite färg behövs alltid. även på bilar! =)
  Jobbat min andra dag, är lite seg fortfarande men det lär gå bättre nästa vecka!
  Kram Elenor

 29. Sv: Visst är den sista bilden fin. Jessica fick den också och har den som sin presentationsbild på FB.

  Kram/Gilla

 30. Även för mig är bilen ett transportmedel och hade jag råd skulle jag köpa en sprillans ny. Men min ekonomi tillåter inte det just nu. Jag tror säkert att Du skulle passa bakom ratten på alla dessa bilar. Jag skulle nog föredra den silverfärgade….

 31. Jag skulle tänka mig den röda. Vi har haft röd bil hur länge som helst och trivs med det.

  Kram/Gilla

 32. Å jag vill ha den gröna! Tänk vad lätta att hitta när man parkerat! Inte lätt med en silvergrå volvo v70 precis…inte så jätteovanlig om man säger så!=)
  Kram Kram!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud