Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Full fart.. | En kopp kaffe

Full fart..

Nåja, jag tog en dags ”jetlag” efter Turkietresan.. Sedan satte jag igång där jag avslutade innan resan.. På med stövlar och handskar. En rabatt längst mer husets framsida grävs upp.. Och musklerna får åter igen jobba.. Ingen chans att de får ta semester även om mitt sinne har det.. Efter 2 dagars grävande så är den nu äntligen borta, markduk är lagd och singel börjar att läggas ut. Det blir en fin grusgång istället, något alldeles extra med grusgång tycker jag.

In action..
Lördag, och Söndagens aktivitet..

Helgbilden

213 / 365

Verkar som att jag lyckades bra med att packa ner solen ifrån Turkiet, jag har då inte haft regniga dagar efter att jag kom hem. Jag valde nog rätt vecka att resa bort på. Hoppas att vädret håller i sig ett bra tag nu. Mer trädgårdsarbete väntar och man får passa på innan hösten och vintern anländer.

Gottar mig med…
Runda och rosa piller..

Emser, nog är det nostalgi alltid…

214 / 365

Idag tog jag mig bestämt virkningen ut..
Solen värmde gott och mina muskler behövde vila idag..

215 / 365

Comments

 1. Jag ska vila lite mer när jag går på nattjobb då det blir mer lediga dagar för mig 🙂

 2. Skönt att vara hemma. Själv är jag på barnkliniken med min son som fått en skelettinfektion, så livet har varit kaos sedan förra fredag. Helt galet hur trött man kan vara mentalt. Skulle behöva mer semester nu känner jag.

 3. Vila är bra (även om jag börjar bli en aning less på det just nu).

 4. Hej! Vad roligt att se dig på bild..:)
  Duktig du är:)

 5. ✿ Emser är så himla gott ✿
  Skönt när man får ordning på trädgården. Mycket slit men man blir ju nöjd efteråt.

 6. Hårt jobb i trädgården är vad jag kallar smygmotion och lika god som något annat. Att koppla av med handarbete är finemang det. Du har haft tur med väderleken för nu blir det fint hela veckan sånär som lite moln i morgon förmiddag iaf i söder. Ha en fin vecka.

 7. Bloggträffen gick jätte bra, bilder kommer i veckan 🙂 Hinner inte riktigt nu när solen är framme, idag har vi med röjt i trädgården! 🙂 Markduk är det bästa som finns för slippa ogräs! 🙂

 8. Mysigt med lite arbete i trädgården och värkande muskler ?

 9. Strålande!
  Inte riktigt packat upp än men redan i farten i trädgården……beundransvärt!
  Kan inte säga annat än: jag är glad att jag slipper stor trädgård! 😉 🙂

 10. Tack för att du tog finvädret med dig hem! Niger och bockar! Oh, min mamma hade alltid Emser i sina handväskor, som vittjades flitigt av mig! Kramar

 11. Visst kan man ha semester även om man jobbar på med sak efter annat 🙂 Du är redig du – det hände ju massor runt ert hus!

 12. Bra jobbat Nett! ………..Det känns bra att köra en nytvättad och ren bil!! kram!

 13. Kväller,,klart du behöver koppla av med lite virkning efter allt kroppsarbete…
  Ja musik i fin utemiljö är rena njutningen,speciellt när det är musik man gillar..Haé Kram.

 14. Efter semester kanske man behöver jobba lite med kroppen medan tankar och minnen från resan ger lite extra energi ! En grusgång låter fint intill huset 🙂 Emser ÄR nostalgi. Undrar hur länge dessa tablettaskar funnits. Har inte ätit några på åratal men smaken den minns jag mycket väl. Virkning för dig verkar vara som någon slags avkopplande och samtidigit skapande terapi för själen. Önskar jag hade samma ro till att ta mig tid att koppla av och vila. Ha en skön forstatt vecka med ditt arbete i trädgården. Solen kommer säkert stanna kvar. Det är ju iallafall augusti 😉

 15. Hårt jobb att gräva men det kommer att bli fint! Och vilka muskler du får!! Bra att du unnar dig lite vila och njuter av trädgården! Slutligen, Emser är nostalgi, en smak jag nog aldrig glömmer!
  Ha det bra!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud