Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Glad viktbloggare | En kopp kaffe

Glad viktbloggare

När man sitter här och skriver blogg och får så mycket härlig respons så blir man så glad. Mer som gör mig glad är att läsa alla andras bloggar, speciellt dessa som kämpar med vikten. Eftersom den står mig närmast hjärtat just nu.

Så härligt att läsa hur andra lyckats gå ner kilon efter kilon, alla har vi olika sätt att gå ner. Min blogg kanske utmärker sig mer unikt att jag har tagit steget till gastic bypass, men egentligen är det inte så unikt. Det finns många viktoperade, men grejen är det att det finns få som bloggar om det.

Jag har ju alltid bloggat om ditten och datten, då genom min hemsida. Det gör jag ju fortfarande. Men just viktbloggen när jag startade den så kände jag att jag ville ha den på ett nytt ställe, något nytt utanför bloggen på hemsidan. Jag måste säga att idag, en månad efter jag startade denna bloggen så känner jag att jag har växt in en hel del i den. Glad att jag startade den… Glad att jag kan finnas även för andra.

Comments

 1. Som jag sa tidigare så har jag aldrig bloggat förut , jag är väl unik!! Men det här ämnet ligger ju mig med varmt om hjärtat. Jag gläder mig med dig. häls. Agneta

 2. Jag är glad att du startade den.
  Kram/Nina

 3. Jaa vet.. men ja hoppas nån annan har å kan dela me dsig (;
  bra att du är glad (: din blogg behövs nog för de som har viktproblem. nu börjar snart idol.. puss å kram

 4. Att finnas till för andra är givande.Att ge av sig själv,det är fint!Önskar dig en tevlig fredag,kram!

 5. Gokväll!! Jag har inte varit ute på riktig promenad men det har gåtts mycket ändå idag…

 6. Om det man lär sig inte är skrämmande. Om det är det, kan det bli tvärtom.

 7. Med all den kunskapen i ryggen kände Du dig trygg inför operationen antar jag?

 8. Nej precis, men hon kan nog klara det. Men nu blir det väl inte förrens efter julmaten har jag en känsla av 😛
  Kul att du starta denna blogg 🙂 Hur många kilo har du gått ner nu?

 9. Vad bra att du känner så! säkert mpånga som uppskattar och peppasav att läsa din blogg med! Ha en bra dag! /Em

 10. Ja, det är bra att det finns människor att fråga osv, själv håller jag ju på och jobbar med vikten, men jag försöker själv genom GI.. Finns mycket bra tips i andras bloggar!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud