Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 God Hjul | En kopp kaffe

God Hjul

Många bilar rullar snart ut på vägarna, det är hjultider liksom jultider. Vi möts därute i sus och dus.. I mörkret och i halkan utan att hinna säga god jul, men kanske vi många åtminstone kan uttala en stämning ”God Hjul”!  Säkerheten är ett första prio och alla vill vi komma fram till våra nära och kära välbehållna. Oavsett hur långa mil vi måste färdas på vägen för att nå fram till målet krävs en god säkerhet. Inte bara för dig själv, utan för oss alla trafikanter därute.

Snön faller och vindarna är kraftiga…
Halkan biter sig tag i asfalten…
Ingen plogbil i sikte och säkerheten den krymper.. 

Inte bara avstånd mellan bilar och hastighet gäller. Att se till att man har bra vinterdäck på bilen är mycket avgörande. På Tirendo kan du se om du har gjort ett bra val gällande däck. Att vi svenskar har blivit mer uppmärksamma kan man förstå av statistiken över olyckor för den minskas, men trots det skadar det inte att tänka till en extra gång innan man beger sig ut på de stora vägarna. Jag färdas mellan hemmet och jobbet just de tiderna på dygnet då halkan biter tag i asfalten, då snön har fallit och faller, då plogbilarna inte har hunnit komma till skott. Man känner sig då ganska liten på vägarna även om jag har fördelen med att inte möta många trafikanter.

Comments

 1. Bra däck på bilen och bra broddar på fötterna!!!!
  God Jul!!!!

 2. Nya vinterdäck har jag på bilen. Men man måste ju ändå vara försiktig. Hoppas ni får en fin jul! kram

 3. God JUl!
  Inger

 4. ja kör försiktigt

 5. Jag har bra vinterdäck !!!Jag hoppas få många gäster :-)Kram!

 6. Här åker vi säkert i Norrbotten och har God Hjul sedan ett par månader.

 7. Vi ska åka till dottern i Frövi på julafton o hem igen. Blir en färd på ca 10 mil. Men sen den 26 kommer dotter från Sthlm då blir det mera åka. Kram

 8. Javisst var skalet sött 🙂 Har helt nya dubbdäck på min bil 🙂

 9. Vi kommer inte att köra bil långt nu till jul eller nyår. Men däcken måste man ha och vi bytte till vinterdäck för över en månad sen. Som du skriver så gäller det att hålla AVSTÅND, men det verkar inte som dagens bilister fattar det.

  Jag förstår att du kan känna dej osäker i trafiken för halkans skull. Men jag kör ju inte bil längre, så jag får sitta som passagerare bara.

  Sv: Om det hade varit till en lyxkrog, hade jag ändå inte väntat i över en timma.

  Kram/Gilla

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud