Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Gråzonen | En kopp kaffe

Gråzonen

Igår låg den tätt omkring mig, dimman som gjorde att man knappt kunde se något på vägarna. Nog var det (är) samma dimma i mitt huvud och kropp. Men jag ser slutet likväl, den stora renoveringen tar sitt slut och plockning sker inför flytten. Sista natten är arbetad och nu går jag på semester i tre veckor. Man är evigt tacksam över att man har flitigt sparat på semesterdagar. Trots full semester + nån vecka extra så hade jag över dagar till de kommande tre veckor OCH, trots det har jag fortfarande dagar kvar att plocka ut 🙂 Det kallar jag bra planering!

Tätt i dimman..
Befinner jag mig omtumlad..
I gråzonens värld..

Novemberväder – Onsdagstema

Comments

 1. Fint haiku och bilden är verkligen november 🙂

 2. Lycka till med flytten och hoppas dimman inte ställer till med problem.
  Ta hand om dig och kom ihåg att vila mellan varven.

 3. Tittar in och önskar er en trevlig helg, här är det dimma och halt, så bara att ta det lugnt när man är ute och går eller kör.
  Ha en fin helg!
  Kram Elenor

 4. Mors..Jag hoppas verkligen att Bocken överlever julhelgen..
  Hoppas dina 3 veckor ska bli spännande och glada,kan bli jobbigt oxå,men mest till glädje 😛 Haé Kram.

 5. Godmorgon ! Lagerhaus har mycket sortiment .Kram!

 6. Vad underbart skönt med semester, va rädd om dig
  kram

 7. Perfekt tajmning på ledigheten 🙂

 8. Ja du dimman låg tät igår morse. Jag var ute på älven vid operan och såg dimman lätta och solen komma! Det var otroligt vackert! Skönt att ni snart är klara för inflyttning! Då är bara det roliga kvar! Sedan får ni vila! Kram

 9. Skönt att du har några veckor att ta ut och kan ägna dig åt huset fullt ut. Här har dimman lagt sig över stan också, får se vad vädret har att erbjuda idag. Vi fick äntligen köksluckorna igår så nu slipper vi öppet i alla skåp! =)
  Kram Elenor

 10. Riktigt bra planering!!!!! Ska nog göra slut på mina under jul.

 11. ja här finns det sparade dagar också, tar de sista 2 jag måste ta ut i december så jag får en lång helg, sen ska jag plocka ut flexen o det gör jag över jul o nyår 😉

 12. Bra planerat 🙂 Det gäller att tänka 😉 Jag själv bygger takstolar ikväll och sätter upp dem på lördag tillsammans med taket… Därefter gör jag vinter (kanske)

 13. Det kan man kalla bra planering. Härligt också med ledighet då ni ska flytta 🙂

 14. Ha en bra semester även om det är mycket att göra! Det kan vara härligt med grätt väder också!

 15. Bra att du har sparat dagar Smart tjej!! ……………………………….Ja..Eva kämpade en lång tid.Mina tankar går till henes anhöriga . Kram!

 16. Så härligt med lång ledighet… 🙂

  Hoppas att ni snart kommer i ordning och kan börja koppla av. Perfekt tid att vara ledig nu…

 17. Vacker bild och fin haiku, det löste du fint!

 18. Oj så härligt med dessa lediga dagar,,då kan du både flytta och njuta,kanske inte samtidigt,,men på 3 veckor ska du hinna med båda,,snart får du laga mat i ett sprillans nytt kök,,Haé Kram. 😛

 19. Snart är ni färdigflyttade och det grå vädret med dimmor som sprider sig in i hjärnan kommer vara ett minne blott 😉 Glädje!
  Fin Haiku OCH fin bild – gillar det grå … det gör jag faktiskt. Bara inte hela tiden. Ute.

 20. Skönt med semester när ni nu ska flytta och kunna göra det i lugn och ro 🙂
  Kram

 21. Novembergrått i högsta grad! I går hade vi strålande sol hela dagen, idag grå dimma!
  Nu går ni in i slutspurten och snart flyttar ni in! Skönt för dig att du kan vara ledig, det är jobbigt med renovering och flytt!
  Ha det bra!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud