Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Håhåjaja… ! | En kopp kaffe

Håhåjaja… !

Hemma efter en hur härlig dag som helst i Jönköping…. Mycket lärdom och inspiration har jag fått om hudvård.. Nu är det bara att ta in allt och ta vara på det.

Har ikväll tänkt att rå om ansiktet lite, det skall till en ansiktsmask, för är det något jag är dålig på så är det just att ta till en ansiktsmask då och då.. Tänker ofta nu är det dags… men mer än så händer inte. Men nu är det verkligen dags

Förr kunde jag ta till det ca var 14 dag, nu vet jag inte när jag gjorde det senast.. År sedan. Brukar du använda ansiktsmask ? Något mer jag måste vara duktig på är att tillföra serum till ansiktet, det har jag med varit dålig på.

För övrigt är jag noga med att sköta om ansiktet, jag har god rengörning och smörjer in mig ofta, något jag måste göra speciellt sedan jag började att bli så torr i ansiktet. Min hy har allt blivit bättre och bättre, men det är då sedan jag verkligen började att bry mig om det ordentligt. Hur sköter du ditt ansikte ?

Eftersom dagen har gått åt till hudvård, så blev det även ett inlägg om det.  Här hemma ligger sonen i soffan och myser och jag funderar på att göra detsamma.. ser så skönt ut.

Comments

 1. Det där går lite periodvis, men jag brukar vara noga med att smörja in ansiktet, speciellt på äldre dagar när huden är så mycket torrare…

 2. jag brukar använda YR’s tre minuters ansiktsmask men det går långt mellan gångerna. Och så kör jag med apotekets Olivia ansiktsrengöringsserie.

 3. Ansiktete glömmer jag läkk närmina händer ser ut som gud vet vad och klira så går domi första hand. sen kommer rästen men smörjeraansiktete vill prova och se om jag gillar ansiksmask men är dålig på att införskaffa det.

 4. God morgon vännen. Mitt ansikte tvättar jag bara. Någon gång för ca 30 år sen en ansiktsmask. Kramar

 5. Jag slarvar alldeels för mycket med det, måste jag erkänna. Man använder duschkrämen när man står i duschen o sen smörjer jag bara in med nån hudkräm.

 6. Har ganska torr hy så jag smörjer in noga varje dag, men slarvar med att använda ordentlig rengöringskräm. Alldeles för lätt att ta duschcremen när man ändå står i duschen. Ansiktsmask har jag faktiskt lagt ett par gånger sen den nya kom i Swissforms sortiment, den gillade jag.

 7. Oj…nu får jag verkligen skämmas! Efter duschen varje morgon smörjer jag in mig med LDB Riche. Det har jag använt så länge jag kan minnas och det funkar bra på min hy som är ganska torr. Har provat många olika cremer under årens lopp men för mig är LDB bäst.
  Jag rengör inte huden alls men jag tar bort ögon-makeupen varje kväll med återfuktande make up-borttagning. På kvällen smörjer jag mig inte alls men tvättar alltid ansiktet med naturlig olivtvål som inte torkar ut *köper på mig ett lager varje gång jag är i Grekland!*.
  Ansiktsmask använde jag ofta förr..men aldrig numera. Varför vet jag inte ens!?!

 8. Pormask har man ju hört talas om men ansiktsmask, det måste vara värre det!

 9. Åh slarvar tyvärr alltför mycket…

 10. jo visst har man, och jag är ju några år äldre än dig med ju kram biggan

 11. Jag använder cremen jag köpte av dig, den är underbar! kramiz

 12. Sköter??? hur menar du nu ?? ;o)

 13. oj ansiktsmask där var jag inget bra nej. men smörjer mig, är som dig torr hud. ja skönt att slå sig ner i soffan nu, kram biggan

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud