Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Halva september | En kopp kaffe

Halva september

Dagarna och veckorna bara försvinner och jag ser mig själv allt mer sällan framför datorn, inget som stressar mig direkt heller utan jag tar det lugna och inser att livet är så, perioder kommer då man känner att man har all tid i världen eller som nu, ingen tid alls. Och förutom det, så kändes det att bara för nån dag sedan det var 1 september, nu har halva månaden gått och snart har hela månaden gått förbi oss helt, och det utan att man ens har hunnit reflektera över det.

Det växer en ståtlig solros precis vid min ingång…
Jag misstänker att det har kommit dit ett solrosfrö av en liten fågel…
Den får gärna växa till sig där på plats… 

248 / 365

Och så hände det.. 
Vi har bytt ut vår perkolator här hemma till.. 
Denna skönhet.. 
Som kan bryggas med hela eller malda bönor..
Än så länge är jag jättenöjd.. 

249 / 365

Comments

  1. Tiden bara försvinner utan att man ens hinner med ibland. Fin solros 🙂
    Kram

  2. En sån skulle sitta fint….både blomman & maskinen! 🙂

  3. Vacker solros! Och hoppas du fortsätter vara nöjd med nya kaffebryggaren. Tack för svar om äppelfodralen. Återkommer senare. Har lite annat att tänka på nu…

  4. En sån vacker Solros, den pryder verkligen sin plats och lyser upp. Pryder sin plats gör också eran nya kaffebryggare. Jag har hört att det finns bryggare som även mal kaffebönor. Det låter ju toppen, för nymalet kaffe smakar ju sååå gott. Men samtidigt så kanske man vill brygga större mängd kaffe ibland och då är det enklare med vanligt bryggkaffe. Nu blev jag lite nyfiken på sån där..*L*..
    Kramar♥

  5. Den typen av kaffebryggare har jag aldrig sett tidigare. Är det jag som inte hänger med, eller är det en nyhet du har satsat på?

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud