Har man för mycket pengar..

Så kan man alltid köpa sig en ny bil.. Skämt och åsido, bilen är iofs beställd och skall betalas (den 8 Mars) men shiit vad det kostar att ligga på topp. Men attans vad så mycket pengar kan höja upp sinnet. Att shoppa loss förhöjer humöret en aning. Vi valde samma märke som vi har haft de senaste 6 åren, en KIA Sportage. En aning större och mer bastant än den vi har idag. Något som kan kännas bra då vi idag inte kör den stadskörning som vi gjorde innan vi köpte huset som ligger utanför staden för ett år sedan. Idag blir resorna längre och man känner att man vill ha något stabilt att köra med på landsvägarna.

Och det är med en viss sorg att behöva byta bort den underbara lilla våffla, (som fick sitt smeknamn efter fälgarnas form som ett våffeljärn) jag har varit helt klart förälskad i den och kan säga med handen på hjärtat att det har varit den allra bästa bilen jag någonsin har ägt, (sedan 2010.) Bilen har varit helt underbar och aldrig felat. Därav märket KIA igen, och hoppas att få samma tur med vår nya bil.

Comments

 1. Roligt med ny bil 🙂

 2. Håller tummarna!

 3. Kul att höra att du varit så nöjd med KIA, själva har vi fallit för Peugeot sen många år tillbaka.
  Roligt att få unna sig nåt nytt, det är man värd när man jobbar hela dagarna, så, lycka till med nya bilen! 🙂

 4. Grattis till ny bil! Hoppas ni blir nöjda 🙂

 5. Så härligt med ny bil! Mina vänner är oxå mycket nöjda med sina Kior så det blir nog inga problem

 6. Ni gör helt rätt som byter till en större bil. Visst kostar det, men man sitter säkrare och det är värt många sköna slantar! Kram

 7. Kul med ny bil 🙂 Viktigt att man åker tryggt på vägen dessuton. Det finns ju andra utmed våra vägar idag… Lycka till med den nya bilen ?

 8. Roligt med nytt :D.

 9. Funderar oxå på att byta bil….

 10. Nog är det dyrt att köpa bil. Men snygg var den 🙂
  Jag bor också utanför stan. För mig blev det en Ford Kuga. Är så himla nöjd med den bilen. Hoppas ni blir minst lika nöjd med eran 🙂

 11. Grattis och Lycka till med den nya bilen!!!……………………………..Att vara positiv är att ge energi.Kram på dej!!Ha en bra söndag!

 12. Snygg Kia modell. Ser ut som ett musketpaket 😉
  Ha en skön söndag.
  Kram Petra

 13. Oki,hoppas då att den nya Kian sköter sig lika bra som ”Våfflan”..
  Solen skiner,graderna har krupit upp över nollan,,blir en fin dag..Haé Kram.

Speak Your Mind

*