Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Harmoni – Balans | En kopp kaffe

Harmoni – Balans

Lugnet infaller sig snart… Mycket snart, och väntan kan inte vara så mer välkommet som just nu. Det känns både i min kropp och mitt sinne, de händelser utanför mitt egna jag… talar tydligt om det för mig och får mig i den balans jag inte vill befinna mig i, normalt sett brukar sådant inte bekomma mig.

Men nu så.. En sista natt för att sedan dra mig tillbaka med mys (ledighet) med hela familjen. Ja det låter som lyx i min öron. Som en extra bonus på det så kommer vädret att befinna oss på vår bästa sida i helgen och helgplanerna har redan påbörjats. Och jag vet att några dagar där kommer att få mig tillbaka till mitt rätta jag, dvs harmoni – balans.

Comments

 1. Jag fyller år idag men vi har kalaset imorgon 🙂 Sofie är bättre, lite snorig än men det tar ju ett tag innan det försvinner helt.
  NI kommer säkert få en fin helg 🙂
  Kram

 2. Vilken härlig bild 🙂

 3. Vi har ett strålande sensommarväder just nu – det är som balsam för själen. Mysigt att uppleva det med familjen! Kramar

 4. Härligt..ha en underbar helg!

 5. Förstår att du blir trött i bland vännen så som du jobbar på. Men sköt nu om familjen och bara finns till och njut av det du har omkring dig.
  Själv så försöker jag njuta av det jag har med tanke på att innan sommarlovet så var jag helt slut och höll på och gå in i väggen totalt och vill ej vara med om detta igen ju. Fast visst man är enormt trött när man kommer hem på kvällarna nu när man har haft så långt sommarlov så mam somnar i hop med Anna i sängen när hon nattas men har inget dåligt samvete för det för huvudsaken är att jag orkar med och ta hand om familj och jobb ju…….. Trevlig fredag och helg vännen. kram Patricia 😉

 6. Härligt, jag har också ledig helg, och har haft semester den här underbara höstveckan – me like!

  kram kram

 7. vad skönt med en ledig helg tillsammans med familjen 🙂 låter riktigt gôttigt
  jättevacker bild
  Sv: ja vem vet 🙂 jag kanske också börjar gå på alla fyra 😀
  kramen

 8. Så härligt när man hittar till balansen i sig själv. Några dagar med eftertanke, vila och lustfyllda saker hjälper mig ofta på vägen dit.

  Nu har hösten kommit efter en lång skön sommar. Att skriva och läsa i bloggar är mysigt alldeles särskilt under hösten tycker jag.

  En skön helg önskar jag dig! Kram/Anna-Karin

 9. Så länge som solen skiner över oss och värmen finns kvar är jag i balans…fast andra tider kommer tyvärr. Skulle önska att vi kunde gå från höst direkt till vår…Kramiz

 10. Jag tycker du är duktig som kan jobba på natten .Jag försökte men jag fixade det inte…..Om man inte har bra grannsämja så mår man ju dåligt !! Kram!

 11. Kväller,,Ja jag tror oxå att grodan fanns i tanken när sonen valde bil,,sen är han lite av en fordtok,,nu har dom 2 fordar i familjen,,Kugan och Mondeon..Haé Kram.

 12. Skönt att få vara ledig och mysa med familjen 🙂 Bloggen har blivit jätte fin 🙂

 13. Sv: Det var jag som bad om att dom skulle fota mej tillsammans med de mina. Jag har alltid gillat flera generationers foton. Min dotter var inte alls med på att bli fotad som vanligt. Men hon fick snällt ge sej.

  Kram/Gilla

 14. Jag vet att det kan vara svårt att få balans, när man har ett arbete att sköta. Då är det gott att ta igen sej lite hemma under ledigheten.

  Det blev en vacker bild på blomman till sist.

  Kram/Gilla

 15. Min kropp är ej i balans just nu. Har resfeber o kan nog inte sova mycket i natt. Åker ju i morgon. Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud