Helgbilden med sista natten

Helgarbetet har nått sitt slut och även allt det goda man har ätit. Smörgåstårtan som är gjord av polarkaka var verkligen en hit och till kommande lediga helgen har jag lovat familjen att göra en till oss här hemma. Och då kommer jag med recept och fler bilder. Själv är man nu trött och befinner mig i ett så kallat zombiestadie. Det underbaraste är att familjen tillåter mig att befinna mig där tills jag har vaknat till liv för att återkomma till det normala som sker så sent som imorgon bitti. Är tillbaka på arbetet på Onsdag natt.

Helgbilden

61/365

Comments

 1. Gillar!!!!!

 2. Den vart jag sugen på nuuuuuuu!!!

 3. Det där såg inte helt fel ut 🙂

 4. Mumsigt med smörgåstårta:) Ska bli kul att läsa vad du har för fyllningar i din:)

 5. Vad gott det ser ut! Smörgåstårtor finns inte i UK. Måste ta mej i kragen och göra en!

 6. Zombiestadie är inte kul! Fin smörgåstårta.

 7. Ser riktigt gott ut 🙂 Kram

 8. oh smörgåstårta är så gott 🙂

  japp det är wordpress jag använder 🙂

 9. Det sliter ganska mycket på kroppen med nattarbete men som du skriver i inlägget innan blir det lite annan stämning nätter och framför allt helger. Jag jobbade många år i restaurangbranschen och då blev det flera kvällar i veckan + varannan helg. Extra tufft att lämna familjen var det när det var midsommar, nyår etc, men alla var så underbara på jobbet, både personal och gäster blir så vänliga och glada. Kan fortfarande sakna branschen…
  Roligt att ni unnar er lite extra gott på helgerna 🙂

 10. JA det tar tid att bli som människa igen efter en helgs nattarbete.
  Jag känner mig som människa nu efter en god natts sömn och en stor kopp kaffe, men dagen igår försvann bara i zombieliknande tillståndet…

 11. Mmmmm, funderar över ditt schema. Jag gör mån- och tisdag natt, hela helgen och sen ons- och torsdagnatt…….. sen är jag långledig i tio dagar. Förr har jag alltid gjort tvärtom, först kortvecka och sen långvecka på en 65% tjänst.
  Ha en skön ledig dag!

 12. Åh gud så gott! Smörgåstårta!

 13. Smörgåstårtan ser riktigt läcker ut! Ser fram emot receptet! Det är jobbigt med nattarbete så vila ut nu när du kan!

 14. Kan inte annat än kopiera den kommentar jag precis lämnat på en annan dagens foto:
  En del gör visst allt för att få andra att dregla…..;) hehe

Speak Your Mind

*