Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Hittat sitt sätt / sin metod | En kopp kaffe

Hittat sitt sätt / sin metod

Åkte med dottern till lasarettet… Hon skulle ta prover och hon är både nålrädd och svårtstucken, ja då var det skönt för henne (18 år) att ha med mamma. Efter lasarettet så ringde vi hem till mannen, hämtade honom och åkte och käkade Thai-buffe. Tyckte det var skönt att få den stunden med dottern för på Torsdag reser hon till England.

Thai… Ja det var verkligen min favoritmat innan operationen, när vi gick på thaibuffe då så var det inga problem för mig att äta 2 stora portioner. Idag tog jag en liten portion, men jag måste säga.. Thai är inte lika gott idag som då. Men var annars helt okej. Men jag insåg det att äta var inte det viktigast för mig som jag kunde tycka innan när man skulle ut och äta, det viktigaste för mig idag var sällskapet och den trevliga stunden. Skönt var det dock att maten funkade för min mage.. Jag mår bra!

Fortsättning ang mitt förra inlägg… Alltså jag personligen bryr mig väl inte så mycket om hur andra tänker och resonerar angående oss som är viktopererade. Jag kan bara känna en irritation över de som jag anser det som ”spy galla” över den som är viktopererad. Känns som att de vet inte vad de pratar om, det är lätt att säga saker och ting när man själv inte sitter i sådan sits som de (jag)överviktiga gör innan en operation.

För det var en ganska livlig diskussion som jag kom in på när jag satt och surfade runt och detta var inget som var riktad till mig personligen, utan detta var riktat till alla viktopererade. Det var mest snack om att en överviktig som väljer att ta en operation inte har testat alla möjligheter. Grejen är det att oavsett vad man lider av.. alkoholmissbruk, drogmissbruk, sjukdomar av olika slag så tar den drabbade till sig olika möjligheter att bli av med ett beroende eller att bli frisk om man nu har den viljan att vilja det.

Jag tycker det är underbart att en överviktig har ”hittat sitt sätt / metod för att gå ner i vikt” oavsett sättet / metoden, det är ett tecken på att det finns vilja att gå ner i vikt en vilja om att vilja förändra. Alla sätt är bra utom dom dåliga.

Comments

 1. Va bra sagt!!! Jätte fint inlägg! Kramar

 2. Vilket fint inlägg!Jag kan säga att jag är tacksam att min man fick chansen till operation,annars hade han inte varit med mer.Hur länge ska hon vara i England?kram

 3. Håller med dej…alla sätt är bra utom de dåliga…Ikväll är min dator så fruktansvärd slapp så det har nog tagit en timma för att besvara en 6-7 kommentarer…förstår inte vad som hänt…kanske någon på vårt område som laddar ner något för då blir det skit för alla.

 4. mamma är allt bra å ha ..hur gammal man än blir..hehe.

 5. Ska din dotter vara borta länge?

 6. Jag var inne på din hemsida och såg ett så vackert lapptäcke (överkast). Har Du sytt det själv?

 7. ja man ska ta till allt man kan få för att få hjälp, och det gäller ju ens eget liv, inte andras, dem har oftast ingen som helst aning om vad dem svamlar om, det har ju gått några år för mig nu, så jag bryr mig inte, men ibörjan var det svårt. skönt att ha mamma med sig, kul att åka till england för henne, kram biggan

 8. Kan tänka mig du hade en fin dag med din kära dotter och säkert skönt för henne att ha mamma med sig när det skulle stickas och proverna tas.
  Säkert du kommer att sakna henne då hon reser till England men när hon är tillbaka igen har hon säkert mycket trevligt att berätta.
  Kram

 9. Jag älskar thai mat
  Vicke

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud