Höjden av lathet

I affären alldeles allena för ett tag sedan … Hittade mannen färdigstekt bacon i kyldisken. Jag packar upp matkassen hemma och får mig stora ögon över vad han har handlat… ?? Var det höjden av lathet eller att överbevisa mig vad som finns i affären om jag inte skulle tro på hans ord.

Denna har legat ett tag i kylen, jag har sneglat och fnyst åt paketet och undrat varenda gång, är det verkligen så illa med mänskligheten att vi inte orkar att steka upp lite bacon ? För nån vecka sedan tog jag fram paketet för att testa om detta verkligen kunde vara en bra ersättning till stekta bacon i sin egen stekpanna.

URK….. Nope, mina misstankar var precis det jag befarade…. ! Jag älskar stekt bacon, men jag steker dem hellre själv. Så hädanefter kommer det inte hem sådant här ifrån affären.

Helfabrikat.. Halvfabrikat. Hemma lagad mat slår allt det där!

Comments

 1. haha, man ska inte låta killarna handla, bättre att göra det själv 😀

 2. Fy, så äckligt!

 3. Som lchf:are äter jag stekt bacon i stort sett varje dag och skulle inte komma på tanken att köpa färdigstekt. Men å andra sidan köper jag inte färdigmat ö.h.t. Några recept på lchf för den som vill testa :mrgreen:
  http://kikkisandstrom.se/recept

 4. Men fy :S . Sånt vill man ju steka själv. Förstår dig till fullo 😀

 5. Till och med jag klarar av att steka bacon. Kanske inte så den blir knaprig. Men ändå välstekt.
  Inte så svart att klippa upp förpackningen heller. Däremot finns andra förpackningar som borde förbjudas av alla myndigheter. Dels är de omöjliga att få upp. Dels skadar sig människor under sina desperata försök. Det finns flera såna historier.

 6. Där går väl gränsen eller…

 7. Det hade aldrig följt med hem till oss 😉 Fast vi äter inte mycket bacon ändå.
  Kram

 8. Ja, ”tyvärr” så är det så, och även då man ”belönar” sig så ska det ske i form av något att äta ? Jag försöker tänka om och njuta av annat, men man fastnar lätt i det där med att äta i alla fall …

  kramkram

 9. När jag ser sådant där i butikerna blir jag mest arg. Jag tycker det är hemskt att det finns människor som är så lata som inte ens klarar av att steka sin egen bacon! Aldrig att jag skulle köpa det!
  Haha

 10. Hej!
  Det va det värsta!Och pannkakor!
  Vet du vad jag köpte idag?Mina älskade vinröda panser!
  Men de ska få stå inomhus.
  Kram,Inger

 11. Hej du..Ja fy för färdigproduserat,jag har provat lasagne en gång,,aldrig mer…
  Ja det spelar inte så stor roll vart man reser,,man ser fram emot resan i alla fall 😛 Haé Kram.

 12. Vi skåningar steker vårt bacon själv.Japp ..mjölken kom jag ihåg så den kom med hem.. Kram!

 13. Ja, det är kanske bäst att sköta vissa bitar själv!!

 14. *OMG* Är det sant – finns det ???
  Jag som tycker det är konstigt att det finns en marknad för färdigstekta plättar och pannkakor…? 🙂
  kramiz

 15. Bitte (Britt-Inger Söderberg) says:

  Huga,då vet man 🙁

 16. Bitte (Britt-Inger Söderberg) says:

  Se där,icke köpa här heller !!! Då vet man,steka själv! 😕

  Absolut…
  steka och direkt på tallriken är det allra bästa 🙂
 17. ja de låter inte gott 😀 Gillar inte helller halvfabrikat. Blir absolut inte de samma. kram

 18. Känns helt klart som en onödig produkt.

  Och så lat är inte jag.

 19. usch då, visste inte ens att det fanns, jag håller med, hemmalagad mat är alltid bäst, det finns ju färdiga pannkakor också och det har jag funderat över, de kan väl inte vara särskilt goda
  önskar dig en fin dag i solen
  kramar

 20. Det är ungefär som färdiga pannkakor, dom är ju godast nystekta. Kram

Speak Your Mind

*