Home sweet home..

Ut med det gamla och och in med nytt.. Klicka hem, betala och njut. Jamenvisst, inte bara ett hus är köpt, det måste ju även fyllas ut. Det finns utrymmen att fylla och känslan av att få handla hem nya möbler känns helt underbart. Jag gillar känslan av hemtrevnad med en viss minimalism, det skall vara stilrent och det skall vara lätt att städa. Nu har jag inte behövt byta ut mer än soffbordet till ett nytt. Däremot så kommer vi att få fler rum att fylla ut än vad vi har idag. Det är kul med inredning och det är härligt att ”bolla” ideer, färger och inspiration med båda hjärnhalvorna, däruppe kastar jag tankarna fram och tillbaka på vad som är snyggt, men även på att det skall vara praktiskt och passa in i vårt tycke och smak.

Vad mycket det gör med ett hem som utstrålar kärlek till hemmet. När man träder in i hemmet så ska man kunna känna direkt om det finns omsorg, kärlek och trivsel.  Genom ett hem så kan man märka hur familjen mår.. Jag får helt enkelt återkomma här i bloggen med bilder och rapport om hur vårt nya hem blir när vi väl har kommit tillrätta. Bered er på bildbombning 🙂

Comments

 1. Så mysigt att köpa nytt och inreda! Läckert! Anar jag??? Kramar

 2. Jag ser fram emot dina bilder!

 3. Åh vad roligt det låter! Första huset – jag kommer ihåg att vårt var en avstyckad gård – ”Gröna vågen” vet du 😉
  Önskar dig jättemycket lycka till! Ser fram emot att få se hur du inreder 🙂

 4. Så fin skylt! Och det är kul och köpa nytt och inreda! 🙂 På tur står barnrummet och inreda och något litet till det andra rummet, så man kan sitta lite bekvämt och titta på tv där 🙂 Ser fram emot och se bilder på ert nya hem! 🙂

  javisst är lampan söt 🙂

 5. Även jag ser fram emot massor av bilder, jag älskar det. Spännande med erat nya boende.
  Kram och lycka till♥

 6. Hejsan,,Ja det smakade mycket bättre nu än första gången,nu använde jag sushiris…
  Klart jag ser fram emot en jädrans massa bilder från ditt nya boende 😯 Haé Kram. 😛

 7. Jag är beredd på bilder.Väntar med spänning!……………………………..Ja… testa du! det är omöjligt! Kram!

 8. Monica o Jacob says:

  Ser fram emot bildbombning, förstår att ni trivs med att inreda och fixa :mrgreen:
  Ha en skön helg och glöm inte att ta det lite lugnt 😉
  Har haft ett litet samtal med dom, kommer aldrig att gå dit mer 😈

 9. Hej!
  Visst är det härligt att få ställa i ordning i ett nytt hem, helt klart! =)
  Ha en fin helg!
  Kram Elenor

 10. Spännande! Det bombardemanget ser jag fram emot! Jobba inte ihjäl dig bara, pusta ut ibland!
  Ha en skön fredagskväll!

 11. undrar vad mitt hem utstråla 🙂

Speak Your Mind

*