Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 House of knowledge | En kopp kaffe

House of knowledge

En kylig morgon, fast ändå mycket skön. Idag hade jag bestämt mig, efter nattjobbet så åkte jag till stadens senaste tillskott. Då det ändå är Kristi himmelsfärdsdag och staden är som lugnast nu på morgonen då alla ligger i sina sängar och sover, utom nattugglan (jag) som hälsade på jätteskulpturen ”House of knowledge”, som mäter 8 meter, faktiskt en rätt mäktig skulptur som huserar utanför Textile Fashion Center i Borås.

Ordälskare som jag är kan jag bara gilla detta..

Torsdagstema – I like

Comments

 1. Det är nästan så jag kan åka till Borås för att kolla in det här! KRam

 2. 😉 Hej!
  Ja nu har vi sommarväder,en sorts blandning.Riktiga sommaren kommer när folks semester är slut.
  Kram,Inger

 3. Verkligen en vacker & ståtlig staty 🙂

  Ha en fin fredag!
  kram

 4. What a clever and inspiring sculpture.

 5. Jag instämmer i att den är häftig, statyn… Finns den i Borås?

 6. Vilken läcker staty och alldeles ny är den också. Tänk att Borås väljer att hämta en staty ända från Barcelona i Spanien. Nu undrar jag varför? Finns det inga konstnärer i Borås eller i Sverige som hade kunnat gjort något som konstrådet eller vilka det är som bestämmer om konstnärlig utsmyckning i staden lika väl kunde ha beställt?
  Visst är det bra med konstnärligt utbyte, men vad skickades då från Borås dit ner, om det alls gjordes?
  Vet du något kring den läckra bokstavsstatyn?

 7. Vilken cool!

 8. Åhh, så läcker, vilken maffig och intressant skulptur!

 9. Oj! Va kul!!

 10. Läcker staty. 🙂

 11. Hej du,,ja njut nu om du har finväder,här är det sol,men vinden från havet är kylig…
  Den bokstavsskulpturen var häftig,,det ser ut som man kan gå in i den??Läckert..Haé Kram. 😛

 12. Den skulpturen gillade jag!!!!!………………..Svar:Men du … tänk att damma skrivmaskinen?? Kram!

 13. Häftig staty. Den gillar jag….

 14. wow vad läckert 🙂

  Ja det blev bra och nu är jag snart klar med tvätten, det sista torkar nu. Så nu kan jag ta det lugnt när jag tagit det sista av diskberget v i lyckats skapa oss 🙂

 15. Läcker!!!

 16. Vilken härlig skulptur! Den gillar jag.

 17. Den är riktigt mäktig och oerhört vacker 😆

 18. Bra att du åkte dit! Vilken läcker skulptur! Den gillar jag också!
  Ha en skön dag

 19. Underbar staty, vad vore våra liv utan ord att klä dem i?

 20. Utrolig lekker skulptur.
  Ha en vakker dag 🙂

  http://www.starbear.no/mormor/2014/05/29/torsdag-fridag-og-mat/

 21. God morgon. Vilken härlig staty med bokstäver. Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud