Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 I dagarna.. | En kopp kaffe

I dagarna..

För ett bra tag sedan virkade jag en hel del nyckelringsugglor i olika färger. Det blev en hit och många ville ha dem. Den allra första jag gjorde (turkos) använder jag än idag på min nyckelknippa och jag fullkomligt älskar den. Nu har beställningarna sedan dess sinat av, men det händer än idag att jag får nån enstaka beställning då och då av dem ännu. Så mellan mina egna virkprojekt så växer det alltid fram en ny liten uggla som får komma hem till en ny ägare. I detta fallet blev det en grön/svart uggla.

54/365

Jag gjorde en enkelnatt Måndag till Tisdag och dessa enkelnätter är hur sköna som helst, en lugn start på veckan innan man skall arbeta den kommande helgen med tre nätter. Ibland väljer jag att flexa ut natten och då brukar det ge mig en veckas ledighet och det är inte dumt det heller. Däremot vaknade jag upp (igår) på Tisdag med att det började att snöa på nytt. Haha.. Mindre kul. Alla som man hört säga.. Jag vill ha snö, säger nu tvärtom. Själv har jag hela tiden sagt: Jag vill inte ha snö.. Jag hatar vintern! Men råda över vädret kan man ändå inte göra och det är bara att gilla läget.

55/365

Det har redan hunnit bli Onsdag… Vart försvinner dagarna ? Finns så mycket jag vill och har tänkt hinna med, men här befinner jag mig och tiden bara rusar förbi mig. Nog har energin legat på ”semesternivå” och nog är det så att man skall lyssna på kroppen och dess signaler. Men låter man sig befinna sig där för länge så kan det vara svårt att komma igång. Så jag får nog ta och lägga på ett kol. Frukosten är iallafall intagen och dagen kan börja.

56/365

Comments

 1. Söt uggla 🙂 Semester hade verkligen varit fint, en vecka i värmen. Kram

 2. Så mjuk och fin bild det blev av den hårda, knastriga födan!

 3. Du är så duktig med ditt virkande, det blir toppenfint vad du än gör.. 🙂 och nej, nu vill man inte ha nån snö. Till jul var det ok, men då kom minsann ingen. Aprilväder har vi nu, och det får man väl stå ut med, det kan ju liknas som vårväder… 😉
  Kramiz♥

 4. Den är för gullig den där ugglan 😀 .

 5. Jättfina nyckelringar!
  Snö nu, nä, fel! Men snart ska du se att våren kommer!
  Ha en bra dag!

 6. Jag längtar efter våren…Hittar jag energi så ska jag tipsa dej under vilken sten! Kram!

 7. Å så söta till nyckelring!
  Jag gillar vintern, men när vi nu haft några vårdagar börjar jag längta till våren.
  Just för stunden – med SKIDVM i hemmastaden Falun är det iof rätt bra att det finns snö kvar 🙂

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud