Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 I hjärtat av.. | En kopp kaffe

I hjärtat av..

Borås finner ni House of Knowledge, fotat rätt upp i hans huvud kunde likväl vara mitt huvud på Måndag morgon, då lämnade jag tre nätter bakom mig för en kort ledighet. Statyn tar däremot aldrig ledigt, där står han i form av bokstäver. (Klicka på länken så får ni se hela han)

75/365

På min lediga dag var jag inbokad hos tandläkaren. En rutinundersökning som visade sig som jag trodde ett hål som skall lagas vid ett annat tillfälle. Ajaj då… Besöken gör mig inte så mycket, för jag har aldrig haft någon vidare tandläkarskräck. Men då har jag även haft väldigt bra tänder under min livstid. Jag har varit lyckligt lottad. Dessutom så går jag på den mest trevligaste tandläkarmottagningen i stan enligt mig och många andra, även har det lugnaste och smysigaste väntrum jag har stött på.

76/365

Comments

 1. Häftig grej….det finns så mycket lite varstans i landet som man inte har en aning om! Bra att få tips man vet ju aldrig när man har vägarna förbi…….:)

 2. Skapligt fula lampor ……. enligt min smak i alla fall…

 3. Åh så tråkigt med hål 🙁 .

 4. Vilken läcker skulptur, har aldrig sett nått liknande!

 5. Javisst är han söt Hugo. Jag är dock lite partisk som hans mamma! 🙂

  Inget kul med hål, men har man inte det så ofta gör det inte så mycket 🙂

 6. Tandläkaren är absolut det värsta jag vet, förutom lever…..

 7. Urläcker staty det där…

 8. Då är du ledig ngr nätter nu 🙂
  Njut av det o våren

 9. fina bilder men gillar ej tandläkare vare sig det är mysigt i väntrummet eller inte

 10. WOW alltså häftigt – kan bara föreställa mig vilket jobb som ligger bakom den där statyn.
  Ajdå låter inte kul med hål i tanden, lycka till med lagningen!

 11. Jag är inte heller rädd för tandläkaren och det är ju ett måste, men jag gillar inte att bli ”rånad” varje gång jag lyfter mig ur tandläkarstolen! Kram

 12. Häftig! Borås verkar vara en sevärd plats:)

 13. Har sett statyn på många bilder 🙂 så nu börjar det kännas som om man kanske skulle ta och se den live! En tur till Borås i sommar kanske!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud