I väntan på..

Jag har beställt hem en massa pyssel som jag väntar på att de skall dimpa ner i brevlådan här hemma, och hör och häpna… Jag har faktiskt inte beställt garn. Ja nu blev ni väl chockade ? Det senaste har det blivit mycket virkning med inriktning på bebisar (som ni har sett) Det är både kul och inspirerande. Och jag fortsätter med det så länge behovet finns.

Veckans senaste skapelser..

Mina beställningar på pyssel börjar droppa in eftersom och det kliar i fingrarna med att prova på nya ting, mer om det kommer senare. Tyvärr har jag inte den platsen som behövs för alla de projekt jag har i huvudet. Då vi håller på att river och ändrar planlösning här hemma, med det blev jag av med mitt pysselrum och jag skall få ett nytt pysselrum och det lär ta lite tid men även det är inspirerande då jag kan vara med att utforma det så som jag vill ha det.

Comments

 1. Har varit på besök i din blogg, en härlig blogg full av spännande läsning och fina bilder.

 2. Fina grejer! Jag dricker en kopp kaffe just nu och läser ditt inlägg. Kommer det fler?

 3. mammamammamamma.. Kom tillbaka <3 Världen är inte densamma utan dig.. Saknar dig något enormt! 🙁
  älskar dig!! <3

  • ♥️♥️♥️

  • Så tomt utan dina fina blogginlägg. Det var genom våra gamla hemsidor och bloggen som vi lärde känna varandra och sedan träffades vi även i verkliga livet flera gånger. Tänker på dina anhöriga i deras sorg och hoppas du har det bra i din himmel. Du kommer alltid att finnas i mina tankar <3 <3 <3

 4. Det är så sorgligt utan dig och allt fint du gjorde och la ut bilder på. Saknar dig fina bloggvän, och lider med din familj och den otroliga sorg dom går igenom nu….
  Du kommer ofta i mina tankar och jag kan inte fatta att du inte finns mer…
  Kramar♥♥♥♥♥♥

 5. Min fina Nett ? De ekar så tomt här utan dig ? Himlen har fått den finaste av oss. Älskar dig ♥️♥️♥️♥️

 6. ❤️❤️❤️

 7. Hej du..Länge sen du syntes på bloggen,,men har säkert fullt upp..Själv drar jag ner till Cypern för 2 veckors avkoppling och njutning..Haé Kram.

 8. Du är så duktig på allt pysslande. Förstår att du behöver ett rum för det. Viktigt med mammografi, bra att du gick!

 9. Spännande med nya projekt och vad roligt att utforma ett nytt pysselrum
  Ha nu en riktigt skön påskhelg
  Kramar♥

 10. Kul att få ta ett eget pysselrum 🙂 En dag kanske jag också skaffar mig ett 🙂
  Kram

 11. Kikar in och önskar dig en riktigt God o Glad Påsk..Haé Kram.

 12. Gud vad duktig du är

 13. Åh så sött 😀

 14. kommunalt kan man bara sätta 4månader innan i vår kommun, privat kan man sätta från de föds, vilket ofta behövs för vissa är populärt.

 15. Så duktig du är med virknålen!
  s…Det var en trevlig pubafton!
  Kram!

 16. Vilken lycka för ditt barnbarn att ha en mormor som kan virka så fint!
  Så bra med ett eget nytt pysselrum… Kram

 17. Ja det var ju Per Albin Hansson som ville att vanligt folk skulle ha möjlighet till eget boende,man fick låna till tomt,hus och lagård till mycket låg ränta,,så växte det fram ett stort antal Per Albin Torp i landet,flest hus byggdes i Västerbotten.Begreppet ”Folkhem” myntades 1928..
  Fina handarbeten du gör,,skönt sedan när du får ett egendesignat pysselrum..Säger Lycka till..Haé Kram.

Speak Your Mind

*