I väntan på..

Jag har beställt hem en massa pyssel som jag väntar på att de skall dimpa ner i brevlådan här hemma, och hör och häpna… Jag har faktiskt inte beställt garn. Ja nu blev ni väl chockade ? Det senaste har det blivit mycket virkning med inriktning på bebisar (som ni har sett) Det är både kul och inspirerande. Och jag fortsätter med det så länge behovet finns.

Veckans senaste skapelser..

Mina beställningar på pyssel börjar droppa in eftersom och det kliar i fingrarna med att prova på nya ting, mer om det kommer senare. Tyvärr har jag inte den platsen som behövs för alla de projekt jag har i huvudet. Då vi håller på att river och ändrar planlösning här hemma, med det blev jag av med mitt pysselrum och jag skall få ett nytt pysselrum och det lär ta lite tid men även det är inspirerande då jag kan vara med att utforma det så som jag vill ha det.

Comments

 1. ❤️❤️❤️

 2. Hej du..Länge sen du syntes på bloggen,,men har säkert fullt upp..Själv drar jag ner till Cypern för 2 veckors avkoppling och njutning..Haé Kram.

 3. Du är så duktig på allt pysslande. Förstår att du behöver ett rum för det. Viktigt med mammografi, bra att du gick!

 4. Spännande med nya projekt och vad roligt att utforma ett nytt pysselrum
  Ha nu en riktigt skön påskhelg
  Kramar♥

 5. Kul att få ta ett eget pysselrum 🙂 En dag kanske jag också skaffar mig ett 🙂
  Kram

 6. Kikar in och önskar dig en riktigt God o Glad Påsk..Haé Kram.

 7. Gud vad duktig du är

 8. Åh så sött 😀

 9. kommunalt kan man bara sätta 4månader innan i vår kommun, privat kan man sätta från de föds, vilket ofta behövs för vissa är populärt.

 10. Så duktig du är med virknålen!
  s…Det var en trevlig pubafton!
  Kram!

 11. Vilken lycka för ditt barnbarn att ha en mormor som kan virka så fint!
  Så bra med ett eget nytt pysselrum… Kram

 12. Ja det var ju Per Albin Hansson som ville att vanligt folk skulle ha möjlighet till eget boende,man fick låna till tomt,hus och lagård till mycket låg ränta,,så växte det fram ett stort antal Per Albin Torp i landet,flest hus byggdes i Västerbotten.Begreppet ”Folkhem” myntades 1928..
  Fina handarbeten du gör,,skönt sedan när du får ett egendesignat pysselrum..Säger Lycka till..Haé Kram.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud