Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 I ett filosofiskt läge | En kopp kaffe

I ett filosofiskt läge

Jag har många järn i elden…. Japp, det kan man inget annat säga om. Inte trodde jag för ett år sedan att operationen skulle ge mig så mycket nytt i mitt liv, då pratar jag inte bara om själva viktminskningen. Utan även på hur jag har utvecklas som människa.

Jag vill inte påstå att jag var en liten instängd grå mus. För jag var aktiv och jag var stark som människa. Men idag, ett år efteråt då har jag livat upp mer ändå… Man kan säga att möjligheterna har tagit sig en ny vändning och jag är mer aktiv än någonsin.

Men där emellan gäller det även att ta sig en lugn stund… ett extra andetag, en extra tanke och för att inte glömma den där kaffekoppen  Just nu är jag där…. Kaffekoppen och den extra tanken innan det är dags för att ta dagen i mina händer.

Idag…..

Skall ut till rummet = (butiken) i några timmar, sedan hem och då blir det att kasta sig i de myskläderna som ligger på tvättmaskinen och väntar på att jag skall träda i dem, för idag skall de och jag ta oss sköna & varma stunder i ett filosofiskt läge….. eller kanske rent av i ett soffläge

Comments

 1. Detta inlägg inspirerade mig till mitt senaste vers. Ha en bra dag.

 2. Ha en bra kväll. Kram

 3. Ler lite för mina myskläder ligger också och väntar på tvättmaskinen. Tyvärr får dom vänta lite till, ska iväg på kryddförsäljning ikväll. Ska bli kul, men ikväll är jag sååå trött. Har mycket på jobbet just nu, men jag vet vad du menar, jag känner redan den förändringen hos mej själv och jag hör kommentarer om den från familj och vänner.

 4. Så klokt. Fler skulle märka in de filosofiska stunderna i sin almanacka. Oftast är det bara alla måsten, som ryms där. Det är även alltför lätt att stryka de stunder, som man försökt att vika till ro, eftertanke och stillhet, till förmån för ytterligare ett måste. Ha en skön eftermiddag/kväll.
  Det lyste två solar över mig idag.

 5. Låter som en bra balans mellan jobb och vila. Myskläder är inte dumt du! Det gäller att ha några ombyten, i alla fall för mig. hihi Kramar

 6. Ja usch… det var ingen höjdare…hehe…men jag börjar bli van, sånt händer alltid mig :S

 7. Ja det är ju det hehe.
  Kul med rummet 🙂 Jag skulle också vilja ha något att göra.

 8. Det läget kallar jag ”Sitta på hela ryggen”-läge 🙂 Det är ett bra läge, haha! Du är så värd det, be gubben massera små tossarna också, då blir det ännu bättre 🙂

 9. Visst är det härligt med såna stunder med. 🙂

  Har själv mycket omkring mig just nu, men bara man hanterar det på rätt sät så går det bra.
  Ja jag pluggar ju heltid på Komvux, så hoppar jag in och jobbar på städ, i barngrupper eller dagiskök om dom behöver folk. Så Oriflame, stickcafé 1 gång i veckan. Men det känns roligt, gäller dock att hantera det rätt så man inte blir stressad.

  Ha en skön dag! 🙂

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud