Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Ibland så händer det.. | En kopp kaffe

Ibland så händer det..

Att maskiner / vitvaror går sönder, det var iofs väntat för några dagar sedan gick tvättmaskinen sönder och den är ju bara ett måste att ha i ett hushåll, så det var bara att kasta sig in på nätet och beställa hem en ny. Lite surt för plånboken så här innan jul, men men det är det alltid när något sådant här inträffar.. Igår kom den nya, tvättmaskinen med torkfunktion.. Och något jag inte såg eller tänkte på när jag beställde den var att den även kan styras via en app, något som troligen inte kommer att användas.

Efter 2 maskiner tvätt igår så måste jag säga att jag var positivt nöjd med köpet, den både tvättade och torkade fint, men inte bara det den spelar så fina trudelutter när maskinen sätts på och när tvättprogrammet är klart, en fröjd att tvätta nu 😉 Som sagt ibland händer det, man får istället hoppas att det händer något väldigt positivt med våra triss julkalendrar som skrapas här hemma. Håller tummarna benhårt!

Trevlig helg därute..
Själv har jag helgjobb framför mig!

Comments

 1. Himmel och pannkaka. Musik under arbetet, Tack var en spelande tvättmaskin! Alltid roligt när man blir nöjd. Kram

 2. Oväntade överraskningar är inte alltid av godo, men ni tar det med jämnmod verkar det som och det är klart med inbyggd musik kan man inte va annat än nöjd!
  Ha en god helg 🙂

 3. Grattis till nya tvättmaskinen!
  …Jag tycker att skatorna ska vara snälla mot småfåglarna!
  Kram!

 4. Härligt :D. Sånt där är alltid välkommet 🙂

 5. Så trevligt med ny tvättmaskin!

 6. Oki,Grattis till den nya tvättkamraten..Du kom in som nr 5 i kändisjakten,Grattis..När jag lagar mat blir det oftast några lådor oxå,,idag blir det pasta/köttfärssås,,blir nog en låda då å..Haé Kram.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud