Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Info | En kopp kaffe

Info

  • Mail: nett@enkoppkaffe.se . Instagram. Facebook
  • Jag har skrivit dagbok på nätet i många år, runt 1999 startade jag. Ja så hette det då.. Dagbok. Idag kallar vi det för att blogga. Jag har bloggat på olika ställen med både domän och utan, denna sidan kom till sommaren 2010. Namnet, ja det kanske inte behöver förklaras. jag gillar verkligen kaffe.
  • Jag gillar att fotografera, är dock endast en enkel hobbyamatör.. Medverkar gärna i olika fotoutmaningar som ni kan se här i bloggen.. Foto och text är något som går hand i hand. Sällan jag har ett inlägg i bloggen utan ett foto till. Fotograferar med mina systemkameror Canon EOS 550D samt Panasonic DMC-GF5 14-42 OIS PZ X Använder mig av dessa objektiv: EF-S 18-55 IS (standard) Canon Zoom Lens EF 75-300mm. Annan utrustning som kommer till ibland är UV-filter, macrofilter, motljusskydd. Händer även att jag fotar med min kompakt kamera Samsung WB690, eller med min xperia arc (mobiltelefonen).
  • Jag är undersköterska och arbetar endast nätter. Har tre underbara barn Erika, Frida och Lucas. Sedan 2014 tog vi steget att sälja vår lägenhet i stan för att flytta ut till landsbygden. Bor nu i ett hus strax utanför stan i Borås kommun med min sambo Mattias. Kallas för Nett här på nätet, men heter i själva verket Jeanette.
  • Domän och webbhotell har jag genom one och jag använder mig av wordpress. Statistiken på bloggen är hämtad på susnet. Bloggen går att följas via blogglovin.